Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sweetmidian

Marketing

Škola je jedina ustanova u kojoj životinje muče ljude

Image hosted by LetMeHost.com

Na slici se jasno vide naše (m)učenice Marine, koje muči naš dragi razrednik prof. Križanović. Povodom njihovih imendana, Križ je odlučio kako je najbolje dan proslaviti uz gutljaj rakijice i uz slast zelenih mu bombona. U zagrljaju smrti, naše djevojke su jedva preživjele te teške trenutke pada u trans (neugodni mirisi profesora Križanovića) te se jedva žive izvukle. Naš Ivo im je čestitao, čak toliko usrdno da bi neki pomislili da želi nešto više od njih.
Ivo križanović je i poznati komentator u "Posavskoj Hrvatskoj", i svakim danom novine puni novim zgodama bosanskih mu prijatelja i prijateljica.
Navodni profesor hrvatskog jezika, koji spaja u rečenicu, da citiram "mnogo štošta se događalo" ili pak "oba tri predmeta", a najjače od svega "Hamleta je proganjala misao, da li da ubije svoga dajdžu ili ne" (dajdža bos.=ujak,stric).
Da..profesor HRVATSKOG jezika. Nekada mu pobjegne koje hrvatsko slovo u "vIJerna" ili jednostavno ne napiše pravilno riječ.
Mislim čak da ponekad i pomisli kako mislimo da njemu nema spasa pa svaki drugi sat napomene "Jel' mala, oš izmoliti danas na večer Očenaš za mene?" Ili u tom nekom smislu.
profesor, kojeg začudo, neki stariji učenici i nazivaju nadarenim čovjekom te mu se blagonaklono klanjaju (očito da nikako neće da da petice), voli zelenu boju. Zelena je boja najljepša boja. Zelena je boja njegove Bosne.
A ako nema zelenih bombona, uzme plavi i žuti, jer oni, kaže "daju zelenu".
Dokazano je da učenicima koji određeni sat nose zelenu majicu prođu sa znatno boljim ocjenama kod našega Ive.
Da..da...zelena...
Dalje..citiram "Najveća kuga koja je došla iz kričanova u Hrvatsku bih bio ja". Rođen u selu Kričanovo (negdje pokraj Bosanskog Broda), godište mu ostaje nepoznato. Odgovor na pitanje "Koliko imate godina" je "Za godinu sam mlađi od Tadijanovića".
Čovjek koji ne voli priču, citiramo: "Mala,ostav' priču" ili kada učenica kihne, on srdito odgovara istim riječima.
Na piku najčešće ima našu učenicu Iris D. koju neprestano opominje i optužuje da neprestano priča i zabavlja se.
Zato još jedna poznata rečenica:"Naša Iris opet priča...".
Zaključili smo da je opasno po život mješanje interesa sa profesorom Križanovićem, izuzev Marine Burazer koju toliko obožava, a njenu mamu još više.
UPOZORENJE:Kontakt s Ivom iz Kričanova je ravan bacanju pod lavlje ralje!
Nekoliko načina kako se spasiti:
1.Oblačite se u zeleno,
2. recite da ste porijeklom Bosanac,
3. Zaista biste trebali pokušati moliti se za njega, ne mora biti dobronamjerna molitva,
4. pod njegovim satom ne dišite uopće.

BOG I BOSANCI!!

Post je objavljen 06.02.2007. u 19:03 sati.