Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dilemen

Marketing

Skok na skok, šamarčinu ćeš dobit!

Jučer sam nakon dugo vremena pogledao film American Ninja. Ponovno sam ostao opčinjen kompleksnom radnjom i razrađenim dijalogom te naravno scenama šore. Odmah nakon gledanja, moji prijatelji i ja smo počeli oponašat kretnje Michaela Dudikoffa. Na taj način, vratili smo se u prošlost. Sjećam se da sam kao dječaćić nakon svakog pogledanog akcijskog filma malo glumio glavnog lika. To je bilo baš šarmantno. Ne znam koliko je to šarmantno kad imaš 26. Uglavnom, drugi dio Američkog Ninje se skida, očekujem njegovo uprizorenje danas u neko doba poslije 9 navečer.

U subotu sam imao prvu "probu" s bendom. To je bilo zanimljivo. Prve dvije stvari nas trojica smo svirali svaki svoje i gledali se kao što su se vjerojatno gledala tri pračovjeka kad su se našli jedan pored drugoga. Na trećoj smo malo posložili kockice, ali sve dok se naš drug gitarist nije prebacio sa Marshall pojačala na Fenderovo nismo bili baš najuvjerljiviji. Ne kažem da smo nakon toga svirali kao veliki, ali bili smo bolji i mislim da je pred nama svjetla budućnost, da ne kažem slava.

Jučer sam i bubnjeve kupio. Doduše, morat ću si kupit još neke stvari koje nisam dobio s ovima, ali i ovi su dobri pošto su došli samo 1500 kuna. Sad stoje u mojoj sobi i ne mogu ih svirati, jer će me susjedi linčovat, a i zato jer mi nema nekog smisla svirat bez bas pedale. Ako neko slučajno prodaje bas pedalu za ne prevelike novce, neka se slobodno javi, pa možda razmislim o kupnji iste.

JayZ je također u gradu opet. Došao je na tjedan dana povodom Vođina rođendana. Nije da slavi rođendan čitavih tjedan dana, ali svaki odmor je dobar odmor. Barem ja tako mislim, a ja često dobro mislim. I tako to, odo ja još raditi, jer posla ponovo ima. Žakuladus!!!!


Post je objavljen 06.02.2007. u 15:25 sati.