Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frckavaamy

Marketing

Što se nalazi ispod mog osmjeha???

Evo za one koji žele znat što se nalazi ispod mog osmjeha...
A oni koji ne žele znat nemoraju ovo čitat i zamarat se s tim jer nije bitno...ovo pišem za sebe i za neke koje možda nekim slučajem zanima...

Pa ovako...
Ispod osmjeha se skriva jedna obična cura puna svakakvih strahova, cura koja si dodatno zakomplicirava stvari svojim glupim razmisljanjima i pokusajima da sev ali bas sve definira i nista ne prepusta slucajnosti. Cura koja se cesto osjeca usamljenom i napustenom iako joj bliske osobe govore da se nema razloga tako osjecati. Cura koja uopce nije spremna na to da zivi sama,a nema joj druge. Cura koja se jako cesto skriva ispod svog osmjeha da drugi ne otkriju sve sto je u njenoj glavi. Cura koja će svima rado pomoći, tesko nekome nesto zamjeriti i sve brzo i lako oprostit. Ali na zalost jako puno ljudi je to iskoristilo :( Cura koja voli puno vremena provodit u svojoj sobi, u krevetu razmisljajuci i zatvarajuci se u svoj svijet. Cura koja uvijek želi više i na neki nacin vjeruje da moze vise ali na zalost nema snage za to. I onda je razocarana samom sobom.
Cura koja jako cesto zeli pobjeci od svega pa cak i od same sebe.
Cura kojoj su roditelji rastavljeni i to ju jos uvijek boli. Cura koja zeli slaviti blagdane i rodendane sa svojom obitelji a koja to nikad vise nece moci.
Cura koja zeli bit sigurnija ui sebe i vise voljet i cijenit samu sebe.
Cura koju nitko ne moze utjesit jer nema snage nikome reci ono sto joj je u glavi, misli da ju nitko nebi shvatio. A ustvari joj treba netko tko će ju samo zagrliti, njezno a opet dovoljno da znam da sam sigurna u tom zagrljaju :)
Eto i to bi zasad bilo to od jedne izgubljene cure skrivene ispod osmjeha...


Post je objavljen 06.02.2007. u 14:36 sati.