Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fanny7

Marketing

JEREMIJIN RAPORT

Dogodilo se ono što sam mislila da se neće dogoditi, jer ja sam otporna na boleštine i viruse, ako me neki i pronađe, bolovanje prođe za jedan dan. Najbrži, virus koji sam ikada imala, bio je prije desetak godina - na moru. Pred jutro sam počela povračati i kakati, umirala do 2 poslijepodne, pojela domaću pileću juhicu s rezancima (skuhao je moj Pajo) i poslijepodne - išla na kupanje.
Gripu sam imala '86, pa '96. Od tada ništa, osim brzopoteznih hunjavica.
Preksinoć me počela boljeti glava, pa mi je neka zimica klizila niz leđa. Vrtjela sam se cijelu noć (Pajo je pored mene mrtav-ladan hrkao, jer je njega počelo popuštati).
Jučer sam ustala sa simptomima osobe koju je pregazio kamion. Svaka kost i svaki mišić su me boljeli, nos ne curi, suh kašalj...
Držala sam se junački do ručka, pa nakon njega - u krevet. A onda navečer - ponovo. Okupala sam se u vrućoj vodi i nakratko osjećala bolje. U noći sam kurila preko 38, ali "na suho".
Kako rijetko uzimam tablete bilo koje vrste, tako kod kuće nemam ništa osim Andola i analgetika.
Na brzinu sam prekopala kućnu ljekarnu i pronašla Ketonal forte, koji je Pajo dobio kod ozljede ramena. Tamo piše - antireumatik, analgetik i antipiretik. I suknem ja jedan. Mili bože, dva sata sam se kupala u vlastitu znoju, jamrala i jaukala (bogme kad ja bolujem ne bu nitko spavao). Pred jutro sam se otuširala i presvukla u suho i - odvalila do malo prije...
Temperatura je pala, no vjerujem da će ponovo predvečer. Sad sam gotovo sigurna da sam uhvatila ovaj vražji A virus.
Zmajček hoda, zaliječila nogu, a u nedjelju je čeka - natjecanje u Vrbovcu. Bila sam ljuta što ide, ali ona zapela i što sad? Drago mi je što polako - nadilazi svoje "riblje" horoskopske osobine. A biti riba u horoskopu (kao žensko) i nije baš neka stvar u današnja vremena.
Toliko, da vam se javim, nemrem čitati blogove i ništa komentirati, idem sad ponovo u krpe, nakon što si suknem čajeka.
Držite mi fige da me "A klasa" brzo napusti. Ako ništa drugo malo bu rit splasnula - sreća u nesreći.
Za kraj - jedna ženska pjesma...

Barbra Streisand i Celine Dion
"Tell Him"



UPDATE

Bila mi je u posjeti unuka Tara, sićušna je, ima 3 kg i plače samo dok je gladna

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge



Post je objavljen 06.02.2007. u 12:21 sati.