Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookie

Marketing

Slaba ponuda!!

Evo peti dan se ne kladim. Stvarno čudo moram priznat. Al čekam pravu ponudu. Več sam pikirao 2 lipa para u petak,a za subotu ne triba ni govorit.

Malo sam pogledao naslovnicu ovog Blog portala,i zaključih da moj,a i virovatno i drugi kladioničarski blogovi nikad neče završit na onu listu sljeva "cool blogovi". A niti če nam objavit neki post. Popularnost mi i nije neka. Al zato bih zamolio lokalne dušobrižnike da se ostave mog bloga,a i blogova mojih kolega!! Jedanput sam već pojašnjavao anonimnom tipu (pod nadimkom Giorgio) zašto,kako i koliko se kladim,al sad neman volje za to. Prihvačam svaku sugestiju u vezi bloga,parova i klađenja,kao naravno i svaku kritiku. Al naravno kao za sve,nije važno šta se govori,več ko govori!! Pa kad mi moj kolega Kiko ili Drekols kaže da se ne kladim na neki par,ja sam mu zahvalan,pa makar on i pogriješio. Tako bih zamolio ako neko ima nešto kontra klađenja,nek otvori svoj blog!! Zašto ne? Nije komplicirano!! Evo nek se zove: Papilova,Put u Bankrot,Betting Busters...isl. Pa ču onda ja rado posjetit taj blog,i reč šta mislim. Ovako nema smisla. Pogotovo jer sam ja tek jedan od stotine blogera koji pišu o klađenju,a nisan uopće nešto ni uspješan,ni poznat. Valjda je tim dušobrižnicima neugodno nekom srat o klađenju kad taj netko dobiva!! A najlakše je bit pametan i solit pamet kad nekom trenutno ne ide.
A i one lance sreće nemogu više podnit u poštanskom sandučiću,mail pretincu niti na mom blogu!! Mogu skužit dobre namjere i poruke o ljubavi,sreći,toleranciji...al prijetnje tipa: Ne pošalješ li ovo 20 puta u 24 sata,čeka te 7 godina nesreće..Mislim šta je to? Netrebaju mi nikakve nagrade,al ne podnosim ni takve glupe prijetnje!!
Eto,svima koji se klade nek im je sretno!! Ja se vračam najkasnije u petak,a možda i dotad budem ima šta za reć. Pozdrav svima!!

Post je objavljen 06.02.2007. u 11:36 sati.