Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/curseofankh

Marketing

Evo mene napokon

Evo kad sam shvatio da me nije bilo na ovom blogu 1123200 sekundi (312 sati), ili jednostavnije 13 dana, odlučih staviti novi post. Do sada ga nisam stavljao, jer nisam imao šta komentirati, ali sada imam... Za početak avanture kliknite !ovdje!, neki možda znaju što je to, a neki možda ne... Evo moram proći neizbježnu temu:
HARRY POTTER. Spoiler Warning!
Mada ne znam kakav je to warning, ali mora tamo bit. Knjiga nam (tj. njima, Amerima, i Uštogljenima) dolazi 21.07.2007., a dovršena je prije otprilike tri tjedna (11.01.2007.), e a sad kako znam, J. K. Rowling se potpisala na poprsje mramornog kipa, čija slika može biti viđena ovdje. A ako baš ne vidite što piše evo ovdje: "JK Rowling finished writing Harry Potter and the Deathly Hallows in this room (652) on 11th Jan 2007". Film nam (njima) dolazi 03.07.2007. Knjiga je bila dovršena u jednom hotelu u ulici po imenu: "Princess Street", što upućuje na nešto što ima veze sa Snapeom...
Spoiler Warning ovdje završava!
E, sad, ako netko ne zna što znači "Spoiler Warning", to vam znači, da ako si ne želiš pokvariti iznenađenje kad izađe knjiga, to ne smiješ pročitat. Meni je to baš fora čitat, jer onda još više hoću tu knjigu, ali ne volim pročitat sadržaj knjige.
Nedavno je na RTL-ovoj stranici izašao upitnik: "Želimo li posebno izdanje "Big Brother""? 95% je bilo za NE, ali su opet stavili. Kako ne kuže da show više nije fora? I to kaj im je Big Brother u ispovjedaonici rekao da se tamo ispojebu svi, tak da to netko i gleda. Jedino što je gledano od tog showa su bile jebačine, ulazak i izlazak.
NAPOKON sam pročitao nastavak Eragona (Eldest - Prvorođeni), i mogu reći da jedva čekam film, iako će ga pola biti odrezano, mrzim to. Zašto uopće rade filmove po knjigama, kad ionak ne naprave pola filma, i onad me u sred filma frend pita, a šta je sad na kraju bilo? Ko je ovaj? Kakve sad to veze ima? Da, to i mene zanima! Kakve sad to veze ima sa knjigom? JEDINI film koji sam vidio da su napravili po knjizi je bila Narnia, jer ta knjiga ima jedva 150 stranica, nemaš ni šta napraviti. Izvlače se na to kako pisci sve opširno opisuju, pa da to ne mogu strpat sve u jedan film. Pa kako su napravili Gospodara (iako ni on nije po knjizi), koji traje skoro 3 i pol sata? Ništa mi to nije jasno! Napokon je počeo jedan projekt, koji pokušavamo napravit od 6. razreda, moći će tome nečemu prisustvovat SAMO NEKI. Evo neću više niša reći. "Tajna Časne sestre" POLAKO napreduje, skoro je priča pri kraju, barem kod mene na kompu, jer je ona druga koja dolazi poslije nje već gotova, i koja ima ime po ovom blogu. Kada izađe predzadnje poglavlje ove priče, sa strane u boxu ćete moći downloadat cijelu priču... Ako se netko hoće pridružit "Vrlo žarkom Fan Clubu" u čitanju odite na ovaj blog!
BLOGAČI, ta vam je za sada sve, čitamo se i dalje, i zahvaljujem svim na komentarima koje će dobiti natrag!

Post je objavljen 06.02.2007. u 22:32 sati.