Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inan

Marketing

a sada nesto potpuno drugacije..

...iako nisam ni zamislio ovaj blog kao mjesto gdje cu govorit o maketama (jer ja ih ne radim u dovoljnoj kolicini da bi o tome mogao puno pisati a na kraju krajeva nisam ni dobar). evo nesto sto sam zadnje dovrsio.

maketa bas i nije dobro uspjela i mogao bi pisati citav blog samo o tome sto na maketi nije dobro ispalo, ali na kraju nakon puno muka sta ja znam, mislim da mi je prirasla srcu.


inace, ovo je talijanski avion macchi MC.205 Veltro, poboljasana verzija MC.202 (folgore, kojeg sam zapravo i trazio ali ga nije bilo, iako pogledajte stanje na lageru, i to pod 1:48!!!). konstrukcija Mario Castelldi (mislim da se tako covjek zvao). glavna razlika od MC.202 je u obliku nosa i dodatnim topovima na krilu (koje 202 nije imao).

inace, sam avion je bio dosta dobar, nista ekstra posebno, ali (kao i svi talijanski avioni) vrlo jednostavan i ugodan za letenje. mana mu je bilo prilicno slabo naoruzanje (koje se eto malo popravilo u Veltru)...

ova maketa je inace Italeri 1:72 i relativno je malena (uostalom, to je i malen avion), i nije nesto posebno, navodno je cak i premala.. (dimenzijski pogresna)..

znam da ovo sve i ne interesira previse moje citatelje ali cesto me ljudi pitaju sto ja to tocno radim..
inace, nisam dobar fotograf, a i problem je sto su slike dost velike pa se na kraju puno toga izgubi, a moje se greske manje vide :-)

tu su i ostale slike....

bocno

straga

bocno druga strana


ako ima kakvih nedoumica, slobodno pitajte, zapravo, bilo bi mi drago....

inace, ima neko kakvu ideju kako postat CIJELU sliku? ono, ne samo thumbnail?

Post je objavljen 06.02.2007. u 00:02 sati.