Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/piccola

Marketing

the last chapter

Iako jako volim svoj blog, svoje mašte djelo, maleni dio mog života! Smatram da je došlo vrijeme da napišem i tu zadnju stranicu. Teško mi to pada ali ljudska glupost ponekad nema granice, polako ali sigurno shvaćam da život koji jedna osoba vodi nemora nužno biti sretan, što tu dotičnu osobu čini očajnom.
Činjenica je da se sve vrti u krug, a bojim se da sam upala u jednu rutinu iz koje želim van, da pojednostavim; shvatila sam da nisam zadovoljna putevima kojima se moj život počeo kretati, a pošto vjerujem da svaka budala kroji svoju sudbinu, mislim da još nije prekasno za mene. Potrudit ću se da živim život zadovoljna njime iako mi je jako teško ne žalit se na izmišljotine kao što su "sudbina" ili "sreča". Što drugo napraviti, ako ti život postane jednoličan i pun razočaranja, treba se trgnuti iz sna i početi stavljati pravu stvar na pravo mjesto.
Nitko osim mojih gluposti nije kriv za stanje u kojem se trenutno nalazim, voljela bih okriviti nekog, pokazati prstom i utješiti sebe, ali morala bih pokazati upravo na ono što bi me najviše rastužilo.

Da ne duljim, želim se zahvaliti svim vjernim čitateljima... nijma dvije, troje....
Još da napomenem da ću nastavit pratiti sve događaje po blogovima, ali mislim da je ovo bilo sve od mene!!! ZBOGOM!!!





Post je objavljen 05.02.2007. u 21:31 sati.