Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cuzamen

Marketing

Viaggiare...

Uuuuuu,novi kul dizajn. Tko je to napravio,pitam se pitam? U biti,nije uopće bitno tko ga je napravio,nego tko je pohvalio, ohrabrio,oduševio se finalnim,pardon konačnim rezultatom. Khm,khm. yes

Ova je škola je mnogo veoma vrlo čudna. Ja sam bila bolesna tjedan dana i pripremila se na neko nadoknađivanje,pisanje testova koje nisam pisala i sad-ništa. Nije da se žalim,ali maaaalo mi je čudno. Davno je moj brat zaključio da 'ta moja škola nije nikakva škola, mi samo sve odgađamo'! rofl

Meni se putuje,jel i vama? Bolesno mi se putuje. Volim onaj osjećaj kad sjedneš u auto, glazba svira,gledaš kroz prozor i ne radiš ništa,samo čekaš onaj poznati miris mora. I znaš da će biti dobro,znaš da će biti super,samo ne znaš kako će se sve to ostvariti,ali znaš da hoće. I vidiš već u glavi kombinacije koje ćeš obući (ako si Ines M. rofl),a one se sastoje od maksimalno tri stvari,a ne od kaputa,šala, hulahopki, čizama... I badići.. I ono izležavanje na suncu,samo izležavanje,ništa drugo. Dobro,možda malo,malo tračanja ili povjeravanja ili naprosto brbljanja. I sladoledi, kupovi,kokteli; pučke zabave sa starcima i djecom na kojima se razbacaš k'o lud... yes I znaš da će tamo biti crvena buba i ludi Splićani i...,ali dobro,to su neke sasvim osobne uspomene. I znaš da će ti biti žao kad budeš odlazio. Od svih godišnjih doba,meni je najgore: kraj ljeta.

Bojim se da nikad neću raditi ono što želim. Bojim se da ću uvijek tražiti nešto drugo,da se ni u čemu neću pronaći. Jer mi se sviđa raditi toliko različitih stvari,a niti jedna potpuno.
I bojim se da ću izgubiti prijatelje. Da ću postati samo jedna stara čangrizava baba,kojoj uopće neće do toga biti stalo,kao ni do neke šale,zabave.

Bojim se da ću se prestati oduševljavati. To me stvarno najviše plaši.



Post je objavljen 05.02.2007. u 19:06 sati.