Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okruglalopta

Marketing

5.2.2007.

Havant & Waterlooville - Fisher Athletic 1 (1.70) @ Stanleybet 6/10

Havant je jedna od najboljih domacinskih momcadi u Južnoj konferenciji, domacinski omjer im je 9-2-1 uz gol-razliku 28:14, a imaju i 'ubojitog napadaca', iskusnog Rockyja Baptistu uz ciju su se pomoc popeli na sam vrh tablice. Imaju 4 pobjede zaredom, a taj jedini domacinski poraz dozivjeli su na samom pocetku prvenstva, u prvom kolu.

Fisher je trenutno na 6. mjestu, u gostima ne briljiraju. Gostujuci omjer im je 2-6-3 uz gol-razliku 14:16, no to samo po sebi ne bi bio dovoljan razlog za okladu protiv njih. Klub je, naime, u velikim problemima, fali im branica, danas im je otisao i vazan veznjak Scannell, a drugi veznjak Hearn je suspendiran.

Fisher je u gostima zadnji put slavio jos pocetkom rujna, a stvari su se zakomplicirale kad im je otisao trener Edinborough (krajem studenog). Ubrzo potom, napustio ih je i dotad vodeci strijelac Watts, no momci su i bez njega nastavili igrati sjajno - no samo kod kuce. Od pocetka prosinca, dobili su sve svoje domacinske tekme (tocnije, sve 4 tekme), no nisu dobili niti jednu u gostima (3 poraza i 2 remija u 5 tekmi, gubili su od momcadi s vrha ljestvice, a remizirali s momcadima iz sredine ili s dna ljestvice - dakle, sve po peesu, nadam se da ce do kraja sezone igrati ovako predvidljivo).

Nije Watts jedini igrac koji je nedavno napustio momcad Fishera - prvo su ih napustili Watts, Lorraine, Robinson i Bernard, a prije par dana je trener otpustio jos sestoricu igraca - Hockinga, Colemana, Deena, Kitamirikea, Robertsa i Clancyja. Branic Davis se prije par dana ozljedio, a place su prepolovljene.

Nakon sto je hrpetina igraca otisla, novi trener Muduroglu nabrzinu je doveo par novih, no rijec je uglavnom o maloljetnim klincima, igracima iz nizih liga i igracima koje su otpustili njihovi maticni klubovi.

I da Fisher nema problema, opet bi se isplatilo staviti nesto love na ovu tekmu (premda je prava steta sto Stanleybet nije ponudio neki veci koef) samo zbog statistike - Havant je dobio cak 75% svojih domacinskih tekmi, a Fisher je dobio samo 18% svojih gostujucih.

Dakle, pobjeda gostiju definitivno otpada, a ono cega bi se eventualno mogli bojati je remi. No, nadam se da ce nakon loseg vikenda barem Havant smoci dovoljno snage da se uz pomoc navijaca odrzi na vrhu tablice.

FT 1:3




Hemel Hempstead - Banbury United 1X (1.35) @ Stanleybet 8/10

Hemel Hempstead - Banbury United 1 (2.20) @ Stanleybet 5/10


Vjerojatno se ne bih odlucio za ove tipove da Banbury prije par dana nije na vlastitoj livadi izgubio od posljednjeg Northwooda i to s hendikepom (0:2).

Hemel nije neprikosnoveni favorit u sutrasnjoj tekmi, no koef 2.20 na domacinsku pobjedu definitivno ima value, a 1X je definitivno za ulog 8/10. Hemel je dobar domacin (5-5-2 uz gol-razliku 18:14), a Banbury je dobar gost (5-3-3 uz gol-razliku 17:17), no Banbury je u jako losoj seriji - izgubili su dvije tekme zaredom, a u gostima vec 4 tekme ne znaju za pobjedu (tri poraza od prosjecnih klubova i remi s jednom od najlosijih momcadi Southern Premier lige, Clevedonom).

Niti Hemel Hempstead ne briljira u zadnje vrijeme, ali vec 4 tekme nisu izgubili na svojoj livadi - dvaput su remizirali (protiv klubova s vrha ljestvice) i dvaput pobjedili (stradao je i prvoplasirani Bath City). Sutra bi trebali ponovo poceti pobjedjivati - od treceg mjesta na tablici dijele ih samo dva boda.

Evo sto pisu navijaci Banburyja na forumu:

Agree with Stephen, utter garbage. The Northwood keeper had one save to make in the 2nd minute, and that was about it. He was cleaner than the ref (and what a load of shi*e he was) at the end. Total rubbish.
I'm afraid the club has lost my periodic Ł8 until the manager stops picking his mates and starts picking decent players.
Only saw one player give his all, that was Howard Forinton and also Foley when he came on. As for Gardner, what a waste of a pair of blue boots he was!!

It's time for some straight talking!,Brocky is not doing his job properley!!!!!!,first he needs to get on his bike and look for local talent,he should be going to at least two games a week scouting for player's and to watch future opponents,player's who are not performing or are not up to standard need to be released to free up wages to fund new additions,it seems everyone in our league are bringing in player's except us!!!!?,how can a team get an understanding with each other on the pitch when positions are constantly being switched?


FT 2:0



Eastleigh - Lewes 1X (1.41) @ Stanleybet 8/10

Eastleigh - Lewes 1 (2.35) @ Stanleybet 5/10

(-1) Eastleigh - Lewes 1 (5.03) @ Stanleybet 3/10


Ove dvije momcadi susrele su se i prije par dana, u subotu, i Eastleigh je na Lewesovoj livadi slavio s uvjerljivih 3:0 (s tim da je sudac navodno trebao dosuditi i penal za Eastleigh). Izgleda da se Eastleigh polako dize prema sredini ljestvice (odnosno, bjezi od opasne zone), a Lewes polako pada.

Eastleigh btw kod kuce ima omjer 4-1-6, a Lewes u gostima ima omjer 3-4-5, oba kluba imaju negativnu gol-razliku (Eastleigh doma, a Lewes u gostima), no Eastleigh je sutra puno veci favorit nego sto to misli Stanleybet.

Lewes je u zadnjih 8 tekmi pobjedio samo jednom, prije skoro mjesec dana (3:1 doma protiv 15. Suttona). Eastleigh je s druge strane u zadnjih 6 tekmi izgubio samo jednom (protiv Salisburyja koji se bori za prvo mjesto), dvaput je remizirao, a triput pobjedio. Koef 2.35 definitivno ima value, a nekoliko unita treba riskirati i na hendi varijantu.

Trener Lewesa ocito nije pogodio s 'pojacanjima', a ni novi golman (sedmi ove sezone) se u subotu nije iskazao. 1X bi moralo proci, 1 bi trebalo proci, a bilo bi zgodno da prodje i (-1) 1.

FT 0:0

Post je objavljen 05.02.2007. u 18:20 sati.