Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/topoftheshops

Marketing

Yo no hablo Espanol!


Ovaj tjedan ću preletjeti kroz najvažnije vijesti koje inače možete pogledati na Top of the Shops/Njuz stranici.

Između ostalog izdvojio bih veliki povratak kralja popa i dječje seksualnosti; Michaela Jacksona. Prvi put nakon 2001. Michael će objaviti novi album, ali ovaj put s nadom u komercijalni ali i kvalitativni pomak. Navodno će ga producirati isti lik koji je producirao Justina, pa svi držimo fige da učitelj bude bolji od učenika. BTW Michael razmišlja i o promjeni vjere,a u finalni krug su ušli Islam i Budizam.

John Kompich je ocijenio: Jedva čekam! ,osim ovog dijela s promjenom vjere, to mi je svejedno. Možda čak malo i dosadno.

J. Lo izjavljuje da izdaje latino album. Ne znam što to znači. Valjda su onda ovi albumi dosada bili neki eksperimentalni izleti u vode industrial rocka, ako je tek sad ovo latino album. Ajde dobro, latino dio se odnosi na činjenicu da će album biti isključivo na španjolskom i zvati se "Como Ama Una Mujer", što u slobodnom prijevodu znači “Na maturalcu sam se zaljubila po prvi put”. Nemojte odmah vi No hablo Espanol ljudi briznuti u plač i crijevne konvulzije jer Jenny najvljuje i skori album na engleskom.

John Kompich je ocijenio : Nevažno! jer je John Kompich također No hablo Espanol osoba.

Celine Dion također izdaje novi album. I ona se okreće neengleskom tržištu i snima album na francuskom. Posebnost ovog albuma je ta što su stihove svih pjesama napisale – žene, ugledne autorice iz Francuske i Kanade. Francoise Dorin, Christine Orban, Nina Bouraoui, Marie Laberge, Lise Payette, Denise Bombardier, Nathalie Nechtschein, Janette Bertrand samo su neke od uglednih autorica, tekstopisaca, zastupljenih na ovom atraktivnom albumu. Glazbu je radila ekipa u sastavu Jacques Veneruso, David Gategno, Erick Benzi, Goldas Arzel, a sve je nadgledao Jean Jacques Goldman.

Meni ova imena ne znače baš ništa, sumnjam da su i vas nešto oduševila. Ali ajde neka joj je, glavno da je sve nadgledao Jean Jacques Goldman.

John Kompich je ocijenio: Stravično! jer postoji šansa (i to bogami dosta velika) da će barem jedna pjesma biti u stilu “My heart will go on” što bi moglo dovesti i do samoubojstva Johna Kompicha koji ne bi podnio još jednu takvu pjesmu i još jedan njen nastup u kojem ona u marelica haljini polako i dostojanstveno (kao što i pristoji jednoj divi) silazi niz stepenice i počinje plač. To je taj Mariah Carey / Whitney Houston style.

Izlazi i još jedna kompilacija Johnnya Casha, ovaj put njegovih gospel pjesama. Nisam baš neki fan gospela, ali ako je od Johnnya onda nema šanse da bude loše. Sam Johnny Cash je uvijek tvrdio da je gospel izvršio najveći utjecaj na njega te da mu je ta glazba prirasla srcu, pa evo nam prilike da čujemo kako zvuči gospel u izvedbi čovjeka koji je imao glas kao da je turpiju progutao.

John Kompich je ocijenio: Osjećajno i muževno! ,jer je to sve što nam treba u ovim februarskim noćima.

Do sljedećeg tjedna, vaš frend i kompić, John Kompich



100 mu TOPova, sve NAJbolje iz CD shopova!





Post je objavljen 05.02.2007. u 14:24 sati.