Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/endimion17

Marketing

Odgovor zbunjenom čovjeku.

Svim trolovima, kompleksašima, kvaziznanstvenicima i inima:
"Sjebani ste zato jer ste glupi ko kurac. I ta glupost nema nikakve veze s kvocijentom inteligencije. Ima veze sa činjenicom da jednostavno ne posjedujete sebe. Uniformni, glupi, jadni, nikakvi. Ali kao takvi, ne samo da imate pravo glasa, nego ste upravo vi oni koji vode ovu planetu. Htjedoh reć, ko vas jebe." Drito Konj
Tako kaže Drito Konj i u pravu je.
Zašto se uopće ovo pišem? Zato jer mi je netko došao na blog i izvrijeđao me bez povoda. Još da je došla neka curica od 10 godina s Barbie blogom, ali ovo...
I, tko je to došao?

Manah.
Komentar koji je ostavio na mom blogu:
Sadako , nemoj se uvrijediti ali ti si po mojoj osobnoj-subjektivnoj percepciji stvarnosti mentalno iskrivljena, bolesna ličnost u svom snu, sa destruktivnim razmišljanjem.

Namaste

Nemoj shvatiti osobno.
Ne pljuj po Wilhelmu Reichu. (MANAH 05.02.2007. 07:22)

Manah, je li ti Wilhelm Reich što u rodu da ga tako braniš? Nadam se da si pročitao cijeli članak. Nisam ništa izmišljao, sve je izvađeno ili s wikipedije ili sa stranica koje ga glorificiraju. Wilhelm Reich je notorni luđak koji je varao ljude. Namjerno ili ne, varao ih je.

Zoveš me mentalno iskrivljenom, bolesnom ličnošću, a kad sam ti otvorio blog, što sam vidio?

-siteove sa šarlatanskim proizvodima
-šarlatansko liječenje
-"doom's day" upozorenja, s naročito velikim fontovima u crvenoj i plavoj boji koja upozoravaju na smak svijeta i urote "velike vlade"
-pseudoznanstvene, šarlatanske i paranoične stranice "Znanja" i "galaksija.com"
-šarlatanstvo o "živoj vodi",
-"indigo djeca" - pseudopsihološko sranje za nadobudne kućanice,
-cro-chemtrial forum (i Hrvati paranoike za trku imaju!),
-Drago Plečko koji s oduševljenjem priča o čudesnoj vodi i japanskom prevarantu Masaru Emotou
-kreacionistički site koji govori da je Zemlja nastala za 6 dana, da je evolucija "slaba teorija"
-hrpa i hrpa kvazibiologije i kvazibiokemije
-sranje, sranje, sranje

Manah, zašto si tako sjeban?
Zašto su ljudi koji se bave ovim stvarima tako sjebani?

Što to nije u redu u toj vašoj maloj glavici, da špugate u sebe samo sranja, a selektivno odbacujete svaku prokletu jebenu znanstvenu činjenicu, osim onda kad vam nešto ide u prilog, pa kažete "Znanstvenici su rekli"? LICEMJERJE, tako se to zove.

Jesu li nekome kao mali ispali i glavom udarili u pod? Vi ste nenormalne i izvitoperene osobe, a ne oni koji govore sto puta provjerene činjenice.

Ne samo da ste sjebani i varate sebe, nego zarađujete na glupim i naivnim ljudima, kakvih u Hrvatskoj ima na vagone.
Gotovo tri posto Hrvata nikad nije upisalo školu, a 15,7 posto ih nije završilo osam razreda. Osmoljetku je završilo samo 21,7, a srednju 47 posto. Samo 13 posto je završilo fakultet ili višu školu.
(Sursum corda, net.hr)
Naravno, ne znači da će čovjek s nezavršenom osnovnom biti maksimalno podložan šarlatanima, ali postoji tendencija, trend u statistici.
To je za šarlatane, kao što si ti i mnogi tebi slični, plodno tlo kao što je truplo u grabi za razne strvinare.
Kako je to krasno, kad za život zarađuju varajući ljude.
Kako noću spavaju, znajući da njihova djelovanja nekome izjedaju um?
Ja sam mentalno iskrivljena ličnost, a ti, koji se baviš sranjima koja ni retardirani čovjek ne bi mogao probaviti, si "otvorenog uma"? Tebi su "otvorene oči"? Ti "znaš Istinu, ti znaš Znanje"?
Daj molim te. Najobičniji šarlatan čije budalaštine može pobiti svaki srednjoškolac.
Samo varaj ljude okolo, puni im glavu glupostima.
Blažen bio dan kad će takvi kao ti biti na putu kaznenom zakonu, blažen!


U trećem komentaru je napisao mali manifest o SAD-u. Kakve veze ima vanjska politika SAD-a s Wilhelmom Reichom? Kao da ne znam što Amerika radi i kakve gluposti je uzrokovala?
Zar mi treba još neki paranoik koji se liječi vodom, maže zmijskim uljem i nosi aluminijsku foliju na glavi da mi to kaže?
Manahovu sramotu neću izbrisati, tu je na uvid svima, ali je prijavljen. To je jedino što mogu, a više od toga ne želim. Njemu je na sramotu.

Poruka svim pseudoznanstvenicima, šarlatanima, paranoicima, sektašima, trollovima i ostalim sjebanim i pokvarenim izrodima ljudskog roda:
JEBEN VAM TRI SILOSA ŽITA, A NA SVAKOM ZRNU TRI PIČKE MATERINE!

Srat ću po vama dokle god mogu, jer imam moral kojeg ste vi izgubili onog dana kad ste primili novac za svoje laži. Članci naslova "Pseudoznanost" su za zbunjene civile koje varate, vi možete slobodno odjebati s ovog bloga ako vam se ne sviđa.


Post je objavljen 06.02.2007. u 12:47 sati.