Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/satanslittleboy

Marketing

Who_Cares_About_My_Fucking_Life

I tako ljudi moji ja ne samo da sam proveo tjedan dana doma zbog gripe nego sada nemrem ni za vikend van da si vidim curu nakon prokletih 2 tjedna……grrrrr……. Život je ponekad zna bit prava lezba….Mislim ono kaj bi vi rekli da se niste vidjeli sa curom jebenih 2tjedna zbog vasih roditelja koji vas ne puste zbog hladnoče, navečer van u grad……fakat ne kužim….Sada bi mogo bengat glavom po zidu ali samo zbog nje nebum…..i žao mi je zida po kojem bi bengal…..ma mislim ono krasno, tak je meni u životu i sada uzmite mene kao primjer i nemojte obolit o gripe…..ali sada vi pokusajte se zamislit u mojoj koži i da osjecate takvu ne izdržljivu patnju koja me tjerea da zalutam u mračna planinska podnozja koja ni najsnaznije svijetlo nebi rasvjetlilo…..
Tako ugušujuca agonija života koju prolazimo samo da usrecimo sebe ili nekog ko nam je drag……i to kaj za to malo sreče koje dobimo na kraju, tih jebenih 2 sata kada smo na nekom visem mjestu i kada mislimo da je sve u redu a zapravo je sve u kurcu i totalnoj nebulozi…..
Ali mi svejedno pokusavamo sto vise prozivit taj osjecaj u svakidašnji dan ali ne uspjeva nam jer nas svaki put opali stvarnost tako da padnemo na pod i razmislimo sta nas to ostavlja na zivotu…sta nas to vuce dalje….koji je razlog zivota…eeee to pitanje nece ni nejvece glave svijeta uspjet shvatit…aj malo razmislite o ovome pa mi ostavite komenta….
to be continued (ak se to tak pise)

A u ostalom ko sam ja da vas depram sa mojim jebački down pricama….
Ovaj blog je stvoren za totalnu i nemilosrdnu debilizaciju……. Samo da navjestim da filmici su u tjeku radnje i da ce uskoro osvanut na blogu za vase oštro oko……

be ready for the oncomeing horror that awaits you……muhahahahahahahah
Image Hosting by Picoodle.com
A može malo slika za kraj....
Image Hosting by Picoodle.com
Malo SP......
Image Hosting by Picoodle.com
Image Hosting by Picoodle.com
I malo razonode....
Image Hosting by Picoodle.comImage Hosting by Picoodle.com
A evo meni u glini....
>Image Hosting by Picoodle.com
Kak sam zgodan...hanaughtynaughtysmijeh

Post je objavljen 04.02.2007. u 19:06 sati.