Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Posjet sajmu mehanizacije u Budimpešti

Sve se više naši poljoprivrednici odlučuju na prikupljanje novih znanja i spoznaja i izvan naših granica. Tako je stočarsko-ratarsko-mehanizacijska udruga Sesvete Podravske već bila u posjetu u Francuskoj, Njemačkoj, a ovaj put i u Mađarskoj. Do kraja godine imaju u planu posjetiti poljoprivredni sajam u Riadu u Austriji te nekoliko susjednih županija.
Tako su se 1. veljače 2007. uputili na jednodnevni posjet velikom poljoprivrednom sajmu mehanizacije AGRO-MASHINEXPO u Budimpešti. Na ovom su sajmu mogli vidjeti najnovija dostignuća u mehanizaciji za obradu tla te pregled mehanizacije za druge grane poljoprivrede.

ses


Fotografija:hzpss
Na stotinama izložbenih mjesta mogla se vidjeti od mehanizacije za korištenje na velikim poljoprivrednim površinama do malih strojeva za uređenje okućnica i vrtova.
Veliki dio izložbenog prostora bio je namijenjen za strojeve za čuvanje i hranidbu životinja, strojeve i opremu za povrće, voće i vinograde te ostale uređaje i opremu.
Sve viđeno izazvalo je ogromno zanimanje naših poljoprivrednika, tako da je i predviđeno vrijeme za obilazak sajma bilo nedovoljno za sve vidjeti.
Da bi stekli potpuni dojam o jednom od najljepših gradova na svijetu, uz izvrsnog vodiča (umirovljeni sveučilišni profesor povijesti) posjećena su i sva najznačajnija mjesta ovog megapolisa u srcu Europe.

Odsjek HZPSS-a Koprivničko-križevačke županije,
Antun Tomašević, dipl. ing. agr., rukovoditelj Odsjeka

HZPSS

Post je objavljen 04.02.2007. u 16:06 sati.