Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nogoooomet

Marketing

Subota

Evo ja se odlučio javiti pa da samo ne stavljam sportske rezultata i to pa da malo pišem i o sebi.Subota je bila jako dobra, odlična samo kaj sam bil doma navečer i bolila me glava i slagal sam neke glupe drivere na kompu.Noć prije toga(petak na subotu) bio sam budan do 2h u noći i dopisivao sam se sa jednom frendicom prek icq i bilo je super, ali ujutro dizanje poludio sam.Digo sam se u 10:45 i bio jako jako umoran.Obećao sam frendicama da ću doći gledati gimnazijski nogometni turnir jer je tamo osim dobrog nogometa bilo i ženske publike:))). I otišo sam sa frendom i bilo je odlično, tamo sam se sa dvije frendice jako dobro zabavio i dobro smo se zafrkavali.Uspio sam skočiti i do kladare(kladionice) i bezveze potrošiti 14 kn a promašio odmah na početku Liverpool:(((. Ekipa od moga frenda osvojila 3. mjesto i nagradu od 150 kn.

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Bilo je jučer i sporta.Ljubo se plasirao nakon jako teškoga meča u tri seta tri tie-breka u finale našeg turnira u Zagrebu na kojem brani naslov od prošle godine a suparnik mu je Cipranin Baghdatis protiv kojeg ima skor 0-3, ali nadamo se da će obraniti naslov i držimo mu figethumbup.I rukomet naravno hrvatskahrvatska očekivano razbila ruse u rukometu i završila nažalost na petom mjestu sa nevjerovatnih 9-1, a vidjet ćemo dali su istinite priče da je Njemcima namješteno da osvoje SP danas kada se susreću sa Poljacima.Počelo je i SP u skijanju koje je odgođeno zbog loših vremenskih uvjeta.I još mogu dodati ispadanje Cibone iz Eurolige zbog poraza od Rome u gostima od neznam -23 ili -21 a poraz od -18 ima je bio dosta za prolaz.Nastavlja se loša igra Cibone u gostima.

Evo to bi bilo to zasada želim puno komentara od vas i želo bi se zahvaliti svima onima koji čitaju moje postove i komentiraju.Koš jednom hvala.Byewave


Post je objavljen 04.02.2007. u 12:49 sati.