Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izvansvega

Marketing

\/\/

ah, budan sam u jebenih sedam ujutro i to svojom voljom, nitko me nije prisilio.
trenutno mi se vrti tisuću stvari u glavi.....i sviđa mi se tih tisuću stvari u glavi
uopće nisam mogao spavat, išao sam spavat oko 2 i probudio se nekolko puta da bi se ond probudio opet oko 5 i gledao ono sranje gdje se oni frajeri šoraju u onom kavezu, kaj se i filipović šorao i došao sam do spoznaje da je to nevjerojatno...kak da kažem.... muško-intimni sport (da znam, povezujem riječi koje nemaju smisla previše al kaj češ). Al strašno, onak su na podu i on se koprcaju i ond mu ovaj stavi noge oko vrata, pa ga ovaj drugi tak podigne i ond se opet malo zajedno vrpolje i ond kad je zvonilo za kraj prve runde, al kunem se tak je izgledalo, ovaj jedan lik je otišao u svoj kut i kamera ga je snimala od trbuha na gore i došao mu je ovaj trener il kaj več i samo mu krenuo prema onim boksericama i radio jako čudan pokret ruku, prvo sam mislio da mu popravlja hlače il nekaj, al je malo predugo trajalo za obično popravljanje hlača(il bokserica) i ruku je pomicao u određenom ritmu, dunno, al brijem da nije ono kaj mislim jerbo kolko znam imaju i one štitnike pa mu nije mogao 'asistirat' u tom trenutku, njah njah.
I još kaj je smiješno ovi komentatori i njihove metafore, XD, boli glava i one sve nabrijane najave pri ulazu u ring, fakat smiješno.
al japance se nemre nadmašit, njihove najave su najbolje(najčudniji narod na ovom bolesnom svijetu).
i ond poslje toga sam gledao oprah(bilo je rano jutro, morate me razumijet) i žena je povela sve ljude kaj rade kod nje i njihovu familiju na havaje, sad se ne sječam kolko točno ljudi, oko 1000 i nekaj, najs.

i onda je počeo spongebob, njah njah, gledao istu epizodu po tisućiti put, al je svejedno smiješno, kad prikažu onog vampira iz onih prastarih horora na kraju kako pali-gasi svijetlo, XD, presmiješno.

ah, i tako, ovo će bit jedan dugi dugi dan...


Tonight make me unstoppable
And I will charm, I will slice
I will dazzle, I will outshine them all


Post je objavljen 04.02.2007. u 07:43 sati.