Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/13tisultan

Marketing

Ovo je za pušače

Ja sam pušač,i moram priznati da istinski uživam u cigareti,pogotovo uz pivicu,ili dvije....
Stalno slušamo priče da će nam pušenje skratiti život za deset godina i te spike.Da istina,ali to su onih zadnjih deset godina,taman da izbjegnem sranje u gaće,pišanje po sebi,senilnost ili neku drugu boleštinu,tako da me čisto boli kurac!Oni koji to žele-nek' izvole!
Ja sam naravno,kao i svi pušači na ovom svijetu svjestan da sam sebe polako ubijam tim pušenjem,ali šta da vam kažem........kad je tako dobro!Naprosto obožavam onaj okus cigarete kad povučem nekoliko dimova,i nebi to mijenjao nizašto!Nije da sam ovisan o njima,nego stvarno UŽIVAM u tim jebenim cigaretama,koliko god da su loše za mene.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nisam jedan od onih koji cijeli svijet oko sebe nagovaraju na pušenje,ali smatram da oni koji nikad nisu pušili da neznaju šta propuštaju.
Ja sam u usporedbi s većinom,više neki ''light'' pušač s obzirom na to da mi kutija traje 2-3 dana,kad me nitko ne žica,naravno!I stvarno ne shvaćam ljude koji mogu popušiti 2-3 kutije DNEVNO!E,to je već ovisnost!
Uglavnom se tješim time da mi je to jednostavno nasljedno,budući da svi u mojoj obitelji već nekoliko generacija unatrag-puše,piju pivo i psuju!Koja familija,a!?

Pušenje je čisto stvar osobnog izbora,i svatko tko kaže da ga je netko drugi navukao na to zaslužuje debelu šamarčinu posred' face!Jer je lažljivi seronja!

Post je objavljen 04.02.2007. u 00:02 sati.