Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/broken1girl

Marketing

Pa da ja vam se napokon javljam......hehehhe =))

-Pa da krenemo......sad malo gledam miss universe hrvatske,nisu baš nekak fetiš heheheeheheh....neznam zašto ali volim to pogledati,da vidim tu ljepotu Hrv.heheheheheheheh =)))
Prijašni post hmmmmm.....bio je........najduži post ikada napisan na mom blogu a vjerojatno i ikada više!!!!!
Jednostavno imala sam toliko toga za napisat.....podjeliti sa vama!!!!!
Zahvaljujem se svima koji su ga proćitali uistinu sam vam zahvalna,ni sami neznate koliko mi to puno znaći......što ste rekli svoje mišljenje,komentare!!!!!!
Osobito se zahvaljujem Compli.....girl-na njenom turbo big comentaru....HvAla.......ali ipak nebi se složila sa onom rećenicom da nijedna od njih ti zapravo nije NAJBOLJA.....e pa compli...to nemožeš takko reći jer ipak ti ne poznaješ njih zapravo.......ja te dvje cure uistinu smatram svojim NAJBOLJIM PRIJATELJICAMA bez obzira na sve.......možda nebih trebala ali to je jednostavno takko i ja to ne želim i ne mogu promjeniti usred noći.....Možda nekad tokom života na mene naleti moja NAJBOLJA FRENDICA baš ono neznam NEŠ.....možda ne,život nam donosi takko ćudne nepredvidive stvari da je to blago rećeno glupo predviđati!!!!
Ne želim se zamarati budućnosti,želim samo živjeti u sadašnjosti te zaboravljat prošlost!!!!
Ne želim sad opet duljiti o tome jer mislim da je prijašnji post bio dovoljan....želim jednostavno sve pustiti,sve ostaviti živjeti negdje gdje nikog nema gdje nema zlih pogleda,prezira gdje ne postoje loše osobe...negdje gdje postoji samo sreća i ljubav......ali to je moj pusti SAN!!!!!!

-Hmmm što se dogodilo ovih dana????Pa vjerojatno vas najviše zanima MY LOVE e pa to je otpalo na sreću ili na nesreću još nisam shvatila ali niti ne pokušavam.....jednostavno smo oboje shvatili da nismo jedno za drugo.....ja ne mogu biti s nekim mlađim od sebe a on sa nekom starijom....nismo mi suđeni (tak se kaže)........
Mlada sam još pa bit će ljubavi...........zašto se zamarati pa ja ne kužim cure od 14,15 godina koje se ćak pokušavaju prerezat žile zbog dečka,ne idu u školu,blago rećeno umiru......pa cure mlade ste život je pred vama.......znam da je to sad teško shvatiti i ja sam se dosta puta osjećala slomljeno nakon nekog prekida ali saberem se znam da nitko nije vrijedan mojih suza!!!!!!A oni koji jesu nikad me nebi povrijedili!!!!
Ocjene su za sad odlične......nemam brige sa nastavom!!!!
Ali tek sad poćinjem shvaćati da poštenih ljudi ima sve manje i manje.....da su svi pokvareni i sebićni,neiskreni!!!!!!
Ja uistinu neznam što to ljude natjera na takav stav,takvo ponašanje!!??!!!
Ovaj post neznam dal ide u onom smislu u kojem je trebao da ide.....neznam dal ste shvatili onaj bit koji vam želim reći....no eto,ja se nadanm da jeste!!!??!!!
Život je takko.....................NEOPISIV,ČUDAN.........................
U zadnje dane po glavi mi se motaju samo crne misli,tuga,razoćarenje............
Nadam se da će uskoro doći i bolji dani oni dani puni smjeha,sreće...........nedostaju mi stari dani,nedostaje mi djetinjstvo,kad me nisu morile nikakve brige!!!!!!
Ne tražim puno samo malo SREĆE zar je to tako teško????????.....................oćito da je!!!
Danas sam posjetila Baby znate da je slomila nogu.........takko prićale smo puna dva sata i potpuno zaboravile na vrijeme,baš smo se lijepo isprićale sve ono što smo propustile od kad je nema u šk......neće je biti još mjesec dana dolazi tek u 3mj.....a baš mi je žao!!!!!No jakka je ona prebrodit će ona to!!!!!
Ništa završavam ovaj post,budite mi lijepi i pametni i NIKAD SE NEMOJTE MJENJATI!!!!!!
Voli vas vaša Girl broken wings!!!!wave



Post je objavljen 03.02.2007. u 22:40 sati.