Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribafish

Marketing

Menstruacija i ulošci

Menstruacija je nešto što je Svevišnji izmislio da zagorča život ženama. Menstruacija je nešto što je Svevišnji izmislio da zagorča život i muškarcima. To je ono zbog čega su žene nadrkane tjedan dana prije nje iliti PMS (predmenstrualni sindrom) i PMS2 tjedan dana poslije nje (postmenstrualni sindrom), dok su za vrijeme MS-a (menstrualnog sindroma - mane ksase) - jako nadrkane. Onaj tjedan dok ovuliraju su nadrkane jer ovuliraju. Ili im fali menge pa zato. Nije još otkriveno.

Čemu uvod? Pa donedavno su žene za te dane u mjesecu imale krpe, prnje ili što god da bi upile prljavu krv, a onda su se dosjetile ulošcima. Brzinom kojom se stanjuju, za deset će godina ulošci će bit od vlakna vilinog konjica.

Ono što me muči je slogan za Always uloške.

«Želiš li osjetiti dugotrajnu svježinu onih dana?»

Žena na reklami to pročita u istom tonalitetu, bez naglašavanja pojedinih riječi (npr. «Želiš li I ONIH DANA osjetiti dugotrajnu svježinu?»), tako da prosječan gledatelj vrlo lako može zaključiti da onih dana pipica zrači svježinom.

Onih dana u mjesecu žene u gaćama imaju mrtvu turobnu haringu iz Save kod Toplane.
Onih dana u mjesecu ženama u Alwayse Always ispadaju komadi bivše posteljice.
Onih se dana te slasne nektarine s čupavom obrvom pretvaraju u pokojni paradajz s dna frižidera kojeg slučajno otkrijete onog dana u godini kad odlučite očistiti isti.

Iz tih razloga onih dana čak i mi razmišljamo da ne razmišljamo o seksu.
Naravno da nam ne uspije, ali ne možemo nikako spojiti te dane sa svježinom.

Ne želim osjetit tu svježinu.

Jebote, koji promašaj...



Razbili smo Ruse.

Gledat tekme za borbu od petog do osmog mjesta je užitak sličan onom ko da ševiš komada kojeg si upravo iskopao iz groba. Vlažnog groba.

Šteta. Jerković je sjajan, Balić maestralan. Jednog su razbili Francuzi, a na drugom je francuski trener doktorat zaradio. Na kraju će naši bit peti na svijetu. Da to naprave nogometaši ili košarkaši – sjajno. Nisu više od desetljeća. Ali kad svi znamo da su nam rukometaši toliko kvalitetni da su i mogli i trebali bit prvi.

Loš dan. Jebo vas loš dan. I onaj što je rezao Maškarina je imao loš dan. Nemate pravo na loš dan u četvrtfinalu. Ni vi ni Červar. Uspio je, svaka mu čast, ušao je u legendu, ali sad je i sam priznao da nije imao kontrolu ni nadzor nad igračima protiv Francuza!? Jebote, znali ste za sustav i znali ste da su Žabari tvrdi i kompaktni. Jebo ga kurac, joooooooj....

Dobro Lino. Ne slušaju te. Vrati se u sabor i prepusti nekom drugom svoju plaću. Dok te pamtimo po dobrome. A stvarno ga je bilo. Ne radi dva posla istovremeno ako već imaš osiguranu egzistenciju. Jer nećeš ni jedan napravit pošteno ni kvalitetno - što ti se upravo počelo događat.

Nijemci su uspjeli potplatit suce i za polufinale i sad će dobit zahvaljujući sucima Poljake. Serem ti na prvenstvo. I serem ti na Švabe. Možda je i bolje da nismo prošli Francuze jer bi nas pokrali u polufinalu. Još ih peku stari porazi.

Još kad tip s razglasa Anušića pročita Anusić...

Sve im mogu oprostit, ali ne i «Štiklu» kad naši zabiju gol. Sjeme vam se zatrlo.

Francuzi nisu pali, ali naše cijene jesu. Ko na taj apel kupi mobitel, treba mu i drugu moždanu stanicu podvezat...


Svejedno, bravo Pakleni. Peking je naš! Idemo dalje.

Post je objavljen 03.02.2007. u 18:11 sati.