Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fructis

Marketing

Atletika

Ej ljudi! Napokon pišem post sa svog computeraparty! Jučer navećer mi je napokon proradio Internetrofl, ali nažalost onaj koji "čisti" computere nije uspio spasiti niti jedan filebang ni dokumentburninmad. A sad dosta o mom computeru.
Ja sutra,u 5:45 u jutro, idem na natjecanje iz altetiku u Ljubljanu. Mi na atletici imamo A grupu, B grupu i C naj napredniju grupu. Ja sam u grpi B. Iako nisam u naj naprednijoj grupi svejedno idem na natjecanje jer me trener izabraosmijeh. Mi imamo treninge u utorak i četvrtak, a ko hoće može ići i u subotu u jutro na trening. Grupa A ima četvrtkom i utorkom od 17 do 18 sati trening, B grupa od 18 do 19 a C grupa od 19 do 20 i pol. U subotu u jutro A i B grupa treniraju zajedno od 10 do 11 sati, a C grupa od 11 do 12 i pol. Ja nikad ne idem subotom u jutro na trening jer nemam volje dizati se tako rano , ali sam danas morala doć jer sam morala trenirat za natjecanje. Trener je rekao da dođem u C grupu jer samo C grupa ide na natjecanje pa sam morala s njima vježbat. Na sutrašnjem natjecanju ćemo trčati 60m i skok u daljnaughty.
Kad mi je danas završio trening, ja treniram na Kantridi u Rijeci, otišla
sam s roditeljima u obližnju gostionicu na ručaknjami.
Danas u 18 i pol idem na KLarin rođendanparty i zato bih vas molila da čestitate KLari rođendanparty na njenom blogu, naravno nakon što prvo mene komentirate, koji je >ovdje. Rođendan joj traje do 20 i pol, ali Patrizia, Noel i ja smo trebale ostati prespavati kod njesmijeh ali budući da ja moram ići na natjecanje neću moći ostati prespavati kod njenamcor. Tako da će samo Patty i Noelita Chiquita prespavati kod Klaki. Ja sam joj kupila za rođendan CD OD AVRIL LAVIGNE.
Ja ne mogu vjerovati da sam napisala tako dugačak postnut stoga vas moram pozdraviti jer nemam više volje pisati!
POZZZZZZZZ!mahwavemahwave
Pcerek
Ucerek
Scerek
A
i komentirajteeeeeeee!!!!!!!


Post je objavljen 03.02.2007. u 17:46 sati.