Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tomram

Marketing

Subota, 03. veljača 2007.

Frane Fjaka: Jebena vlast!!!
Dragec Gruntec: Psssst, si ti lud!
Frane Fjaka: Ma nisam lud nego sam popizdija od ovi' pusti' prepucavanja između hadezeovaca i Ožboltice. Ona njima da je Sanader u sukobu interesa zbog neprijavljeni' satova, a oni njoj da je i ona u sukobu interesa zbog face liftinga. Jebemim, ka dica! Umisto da se HDZ u'vati u koštac sa Haškim sudom, sa nadrkanim Janezima, sa domaćim izdajicama i lopovima, sa uskvasanim problemima u gospodarstvu, oni se prepucavaju preko medija sa tom odbačenom i uvriđenom oštrokondžom, koja mi sve više sliči na Carlu del Ponte.
Dragec Gruntec: Kaj ti je tak ružna?
Frane Fjaka: Kad neko nije ženstven onda uzalud i deset face liftinga, razumiš ti mene.
Dragec Gruntec: Kaj si danas opet nadrkan?
Frane Fjaka: Ma gade mi se više naši političari... Ko god doša' na vlast, iste note, ista pisma, isti koncerti... Sramota za naš narod koji je toliko propatija... Ja, kao branitelj, razočaran sam, duboko sam razočaran...
Dragec Gruntec: I ja, isto. Kao i more drugih...
Frane Fjaka: Ajmo mi preko bare.
Dragec Gruntec: U ovim godinama?
Frane Fjaka: Ha,ha, mislija sam na NHL.
Dragec Gruntec: Vraže...
Frane Fjaka: Jučer smo dobro skinuli Detroit.
Dragec Gruntec: A danas, kaj ima danas?
Frane Fjaka: Mali osvrt. Istočna konferencija: kako sada stvari stoje, New Jersey, Buffalo i Atlanta će najvjerojatnije biti prvaci divizija, dok Montreal i Ottawa sa 62 osvojena boda te Pittsburgh, Tampa i Carolina sa 58 bodova, ulaze u play off, na osnovi najviše osvojenih bodova. Međutim, ovoj petorci prijete Toronto sa 56 bodova te NY Rangers i NY Islanders sa po 54 boda, dok je Florida u nešo lošijoj poziciji sa 50 bodova.
Dragec Gruntec: Lepo, lepo...
Frane Fjaka: Ma kurac je lipo! Bućkuriš je to, stari moj, teško probavljivi bućkuriš. Ali uvik se nešto nađe za ubost. Mislim na Pittsburgh, koji ima fantastičnu seriju od sedam pobjeda u osam mečeva.
Dragec Gruntec: Nema kaj, u formi su.
Frane Fjaka: A i motivacija je tu... Uostalom, ako se misle dočepati play offa onda moraju pobjeđivati ekipe ka' šta su Washington, koji ima sedam poraza u devet mečeva.
Dragec Gruntec: U teškoj su banani, a danas imaju, kako vidim, i nekoliko izostanaka.
Frane Fjaka: Tako je. Mislim da nemaju nikakve šanse protiv Pittsburgovih razigranih napadača.
Dragec Gruntec: Dakle, jedinica ko kuća.
Frane Fjaka: Dobro, nije ka' kuća, al' nije ni ka brvnara.
Dragec Gruntec: Onda nekaj između. I za kog bi još stavil ruku u vatru?
Frane Fjaka: Ni za koga, osim za Mariju, za nju bi stavija ruku i u krater Vezuva.
Dragec Gruntec: Lepo, lepo...
Frane Fjaka: Ali stavija bi nešto šoldi još i na solidni San Jose. Igraju protiv Chicaga koji nikako da spoji dvi akcije, a kamoli dvi pobjede. San Jose je dvi zadnje utakmice izgubija doma od Dallasa, i zato je frustriran ka uškopljeni mačak. Plus, vraća im se tri igrača, dok je Chicago bez nekoliko važnih poluga. Sve u svemu, uvjeren sam da će Chicago danas dobiti porciju samu takvu.


Supersport

single San Jose-Chicago 1 1,60 8/10
single Pittsburgh-Washington 1 1,85 7/10


Post je objavljen 03.02.2007. u 14:58 sati.