Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikolina10

Marketing

malo o cristanu ronaldu

Sjajni portugalski nogometaš i igrač Manchester Uniteda, 21-godišnji Cristiano Ronaldo potvrdio je nepisano pravilo o vezama nogometaša i djevojaka u usponu. Njegova se cura zove Gemma Atkinson, a bavi se glumom u sapunicama.

Prema pisanju britanskog Suna, Cristiano Ronaldo, jedan je od najboljih igrača Premier ligi ove sezone, odnedavno se viđa s godinu dana starijom engleskom glumicom, Gemmom Atkinson.
(Mlađu sigurno nije imao)

Ona je slavu stekla igrajući lik Lise Hunter u tinejdžerskoj sapunici 'Hollyyoaks'. Upućeni tvrde da su se upoznali na jednoj zabavi i da je mladi nogometaš Manchester Uniteda odmah krenuo u akciju, razmijenili su brojeve i otada su nerazdvojni.

'Toliko mu se dopada da stalno priča o njoj. Želio je ići i na njena snimanja, ali smo ga odgovorili od toga jer bi diglo veliku prašinu u medijima', izjavio je jedan od Ronaldovih bliskih prijatelja.
Serija se snima u Manchesteru, pa Ronaldu nije teško povremeno otići do studija. Ona se prije glume bavila i poslom fotomodela, a početkom prošle godine povećala je grudi.

Osim toga, redovita je gošća stranica muških časopisa. Redovito se slika za magazine namijenjene muškarcima, poput časopisa Arena, FHM, Loaded, Maxim, Zoo Weekly i Nuts. U novembru je čak pisala i kolumne u vezi sa seksom i ljubavnim vezama u jednom od tih časopisa.

Prije nego je stigla u Ronaldov zagrljaj, Emma je bila djevojka Charltonovog nogometaša Marcusa Benta, što znači da joj i nogometni pojmovi nisu strani, pa sasvim sigurno ima o čemu razgovarati i sa zvijezdom Manchester Uniteda, za kojom je poludjelo nekoliko velikih europskih klubova, poput Reala, Barcelone i Juventusa.

Post je objavljen 03.02.2007. u 14:12 sati.