Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pijanebudale4ever

Marketing

KAKO POSTATI PAPUČAR U 5 KORAKA

Papučar… jedna od omiljenijih mi riječi. Mogu sa sigurnošću reći da je nikad nisam upotrijebio u pozitivnom smislu. Ali… jučer sam eto počeo razmišljati o tome i došao do zaključka da to ne mora nužno biti uvreda. Htio sam se ispljuskat… kaj je tebi? papučar je papučar… šlapa, papak, poserem se na tebe jadnik. Ok, nećemo pretjerivat, al dobra stvar nije u svakom slučaju.
Nego, pazi ovo!

Postoje dvije vrste papučara:

a) oni koji su to uvijek bili i koji će to uvijek biti jer su prelijeni ili prevelike kukavice da bi išta promijenili i ikome se suprotstavili…

b) oni koji su našli ženu svog života, (možda se i oženili i dobili djecu) i u tom životu toliko uživaju da im ne pada na pamet da išta mijenjaju i nije ih briga što ih prijatelji s kojima su se prije opijali i mjerili pičke, zovu PAPUČAR!
- svaka žena bi čuvala svog papučara k'o kaplju na dlanu :)

A i svaka druga žena bi vas. I zato…POSTANITE PAPUČAR VEČ SADA!!!

(proučite ovaj vodič i postanite nova osoba) ***

Na početku, vrlo je važno da budete potpuno sigurni da želite postati papučar i da to radite zbog sebe. To je ključno jer u protivnom vaša preobrazba ne može i neće biti uspješna!

1. Prvi je korak opuštanje. Sjednite na pod prekriženih nogu, ruke stavite na koljena, zatvorite oči i duboko dišite. Potpuno se opustite, oslobodite se svih negativnih osjećaja i izbacite štemera iz sebe ( Deny, dobro to prati). Potpuno ispraznite um i pripremite se za preuzimanje nove ličnosti. Zamislite zelenu livadu punu rumene dječice, a vi skačete među njima…
…otvorite oči, spremni ste za drugu fazu

2. Drugi je korak pomirenje sa okolinom. Izađite van i uberite cvijet. Nasmiješite se i prošećite parkom. Tip kojem ste jučer htjeli jebat mater i razbili mu zube… pružite mu ruku i zagrlite ga. Malom djetetu dajte lizalicu i pojedite sladoled u slastičarnici.

3. Ako nemate djevojku ni ženu, morate ju nabaviti što prije. Pokušajte naći ženu koja je nježna, rumena, umiljata i želi puno djece. ( ako otprije imate neku štemericu ili droljicu, šupirajte ju i nađite si bolju ). Ništa ne brinite, pronači takvu ženicu neće vam biti nikakav problem ako budete slijedili ove upute.

4. Ova je faza vrlo važna. Morate snimiti kazetu za sebe i slušati ju 3 noći dok spavate. Na kazetu snimite ove riječi:
«Žene nisu niža bića. Od sad više nikad neću reči da su sve babe iste i da se ne isplati s njima raspravljati. Žene nisu sve iste i riješiti ću se te predrasude. Žene su više nego često u pravu. Za ženu nije najvažnije da ima dobre sise (I to kaj nisu najvažnije), nego da je dobra u duši.
Trava je loša, pegla je dobra, čarape se ne mogu nositi tri dana zaredom.(ko kaže, ja sam uspio!

5. Ostao vam je još samo jedan korak da postanete pravi papučar.
Napišite popis svojih prijatelja i razmislite tko od njih ne bi mogao izgovoriti rečenice iz 4.koraka. Prekrižite ih sa popisa i nemojte se više družiti s njima.(ok više neću imat frendove)

Čestitamo, sada ste čistokrvni papučar najgore vrste… uživajte!!!

P.S Izađite u grad,naoružajte se kreditnom karticom i kupite si nove papuče(samo nemojte papuče u obliku zeca(ne mislim s tim na Nataliju :) ),jer čete tad morat gurnut nogu u njegov malecki šupčić)


*** ne odgovaram za nikakve nuspojave koje bi mogao prouzročiti ovaj tekst


Napisao...............Kirby

Post je objavljen 03.02.2007. u 11:56 sati.