Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okruglalopta

Marketing

2.1.2007.

Leigh Rmi - Workington 1 (2.30) @Stanleybet, 7/10

Susrecu se 18. i 6. momcad Sjeverne Konferencije, ali Leigh Rmi u tekmu ulaze kao favoriti - kladionice misle blagi, ja mislim poprilicni.

Leigh Rmi je u sjajnoj seriji, imaju 4 pobjede zaredom i to protiv itekako respektabilnih protivnika (3 od te 4 pobjede su protiv momcadi u top-8). Izmedju ostalih, prije tjedan dana su pobjedili i vecerasnje protivnike, Workingtona, na njihovoj livadi (bilo je 1:0 za Leigh). Workington ce se sigurno htjeti osvetiti, ali mislim da ce na htjenju i ostati jer su u groznoj seriji i iz kola u kolo padaju na tablici. U zadnje 3 tekme skupili su samo jedan bod i to protiv otuznog Barrowa na svojoj livadi. Od izravnih konkurenata iz Harrogate Towna izgubili su 4:0.

Leigh kod kuce ima 4-3-3, Workington u gostima 3-3-5, no to je manje bitno - bitnija je cinjenica da ce igraci Workingtona zbog dugog puta (200 kilometara, nemojte se smijati, puno je to za englesku 28. ligu) biti umorni, neki se vjerojatno nece ni pojaviti, hrpa igraca (uglavnom branica) im je ozlijedjena, a navijaci su sve bjesniji. Leigh nema nikakvih problema s ozlijedama, imaju ponajbolju obranu u ligi i mislim da nece primiti gol. Nadam se da ce, bas kao i kad su igrali kod Workingtona, zabiti barem jednog i osigurati nova tri boda koja ce ih gurnuti dalje prema sredini ljestvice. Napeta je ovo liga, tako da je izmedju 6. Workingtona i 18. Leigh Rmi-ja samo 9 bodova razlike. Niti Leigh niti Workington ne vole remije, a ako ce netko danas uzeti sva tri boda, bit ce to Leigh Rmi.

Osim sto nemaju problema s ozljedama, Leigh se ovih dana jos i dodatno pojacao:
The Leigh boss has a clean bill of health and a new addition to his squad after signing Neil Briscoe from Mossley. The versatile former Rochdale, Manchester City and Port Vale player can slot in across either midfield or the defence and will be in contention for a place.
Sto se komentara na forumu navijaca Workingtona tice:

Not sure if Johnno will be playing i wouldnt fancy it with a broken nose.
Dont forget Henney he was at home with flu i think.

Edmo came off with a calf strain, Goulders twisted knee I think, Hewson a knock to his ribs, could do with some more rain!

We could do with this game being called off.

Koef je previse primamljiv da se ne bi probalo. Sretno!

FT 2:0

Post je objavljen 02.01.2007. u 04:44 sati.