Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okruglalopta

Marketing

16.1.2007.

Walton & Hersham – Billericay Town 2 (2.20) @Stanleybet, 8.5/10

Walton & Hersham – (-1) Billericay Town 2 (4.47) @Stanleybet, 5/10


Krasan koef, hvala Stanleybetu. Pazite samo tu statistiku Walton & Hershama: 3-2-16 uz gol-razliku 17:44. U subotu ih je rasturio 16. Ashford (3:0); radilo se o jednom od cetiri subotnja zicera (porazi Slougha i Lancastera, pobjede Batha i Ashforda) – svi su prosli, svi smo zaradili, idemo dalje. Mala digresija: isprika vjernim obozavateljima 28. liga, nisam stigao napisati analize za te subotnje tekme, ali sam na vrijeme objavio listice koje sam uplatio, tako da znate za ubuduce – ako i ne stignem napisati analize, uvijek cu na vrijeme (do 15 sati, tekme subotom pocinju u 16) napisati sto sam odigrao, a na prvom listicu (na koji stavljam najvise love) su mi uvijek ziceri, dakle 8/10 ili vise.

Walton & Hersham je uz Slough najgora momcad lige, a nakon sto su pocetkom prosinca iznenadili pobjedivsi Chelmsford i Ramsgate, klub je napustila hrpa igraca, dosla je druga hrpa igraca, kaos. U predzadnjoj tekmi su imali 5 novih igraca u pocetnoj jedanaestorici, u zadnjoj tekmi jos 3 nova. U zadnje 4 tekme postigli su 1 gol (u tekmi protiv Wimbledona koju su izgubili 3:1), a primili 11 golova. Sve te tekme su, naravno, izgubili, zadnje 3 s hendikepom (hendi na ovu tekmu je 4.47, i na to sam stavio nesto para).

Billericay je trenutno peti na tablici, no od prvog mjesta ih dijeli samo 6 bodova. Imaju tri remija zaredom, no u subotu su dvaput pogodili stativu, a sudac im je ponistio jedan gol i nije im dosudio ociti penal (i to dvostruki, faul + ruka). Na forumu navijaca vlada zdravi optimizam, jasno im je da im nakon odlaska Eldera fali jos jedan pravi napadac (Flack je u subotu navodno igrao za dvojicu), ali bolje da se dovede pravi nego da se dovede odmah. Ja sam skoro pa 100% siguran da ce protiv Waltona & Hershama opet poceti zabijati i da ce bez vecih problema (a vjerojatno s dva ili vise golova razlike) uzeti sva tri boda.

Sto se ostatka sutrasnje ponude tice, u Ryman ligi dobro izgledaju pobjede Wimbledona (2.00) i Bromleyja (2.25), a velika je steta sto u Sjevernoj Konferenciji zbog kupa nece igrati Worksop i Stalybridge na koje sam planirao igrati over 2.5 (1.71, to bi bio zicer tjedna) i over 3.5 (2.89, to bi bio jedan krasan singl).

prekinuto nakon sat vremena igre pri rezultatu 0:1

Post je objavljen 16.01.2007. u 04:40 sati.