Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/happycosmos

Marketing

Yo! Vol. 1

Long time no see!
he he...
Nedostajala mi moja cura s big bubi na desnoj strani ekrana!
I vi ste mi jako JAKO nedostajali! <šmuc> Ovo emocionalan trenutak…
Kako ste mi? Ste genki? Vas škola muči? Imate li bolove u leđima? Upaljeno grlo? Ne? Ok.
Ah…
Ovaj post će biti prvi u seriji postova u kojima vam budem pričala o perverznosti drevnih Egipćana! Jer oni jesu perverzni i to jako! I budem vam to dokazala… E… Ali prvo par mojih riječi:

Ja jako volim Egipat! Jesam li vam to već rekla? To je bitno da znate o meni! Ja ga obožavam! Piramide, faraoni… Suki!! Oni su vam tako fora narod! Ipak mislim da ja imam malo krivi pogled na moj dragi Egipat. Egipćani nisu bili baš drag narod… u stvarnosti su umišljeni, samocentrirani… pravi luđaci… Ali u mojim okicama su oni slađi… kawaii… i imaju slatke male, zbunjene, horny faraone s čudnom frizurom! (Krivim Yu-Gi-Oh!)
A sad na pravu stvar:
Kopirala si jednu fora knjižicu o Egiptu, i spremila ju u svoj bilježnicu sa slikom big Urahara glave i sad ću vam pročitat par zanimljivosti, don't run away! Bit ću što kraća! he he… (laž)

(I love this bilježnica… zbog big Urahara glave… Suki!)
Ovak, važno je da znate da u Egipćani imali barem tri verzije priča za sve živo, za legende, bitke itd.

Dokaz A:

Bogovi Helipolisa (grč. grad sunca):
Atum
- Egipatski bog, po jednoj verziji se pojavljuje kao brežuljak očitovan iz kaosa, iz Nuna. Stvoren tako, iz usta "ispljuje" Šua i "povrati" Tefnut, stvarajući tako prva 2 principa.
- Po drugoj verziji stvara se projekcijom vlastitog srca, starajući dalje 8 glavnih principa koji zajedno čine Eneadu Helipolisa.
- Po trećem načinu Atum, bog, stvara se kroz čin mastrubacije u Heliopolisu. Inače on se naziva i ocem Egipatskih kraljeva. U životu poslije života, Atum je zagrlio svega sina, umrlog faraona, uznoseći ga na nebo.

Ra
- The bog od Egipta. On je sunčani stvaralac, povezan je sa mitološkom pticom Feniks... bla bla. Sad ne cenzurirana verzija stvaranja svijeta:
(Ovo sam ja našla negdje, ovo nisu moje riječi, moje riječi imaju više smisla od ovoga) (vjerovali ili ne)
Isprava je bio kaos i tama. Cijeli univerzum je bio mračan i nesređen, nije bilo reda, nije postojao zakon (Sjetite se Galaksije iz SailorMoon). Postojale su samo prvobitne vode Nun, a one nisu djelovale, niti stvarale. Postojale su, ne provodeći neku nezavisnu akciju (Sjetite se Big Brothera). I tada se, usred svega, i vode izdignuo Ra i na brežuljku stvorio sebe (Da, ni meni taj dio nije jasan). A dugo je vremena živio u vodama Nuna, u tamo, gdje je sjedinjivao muške i ženske principe (Subtitle: gledao je porniće).
Samo govori kako u trenutku njegova stvaranja nije postojala ništa, ništavan njega samog, ništa što nije bilo sadržano u njemu. Nije bilo niti neba, niti zemlje, nijednog živog bića, nijedne stvari. (Sažetak: bilo mu je jako jako dosadno) (I očito usred tog ničega je postojala ona voda Nun, ne? I onaj brežuljak! Ali nemojte se mučiti, Egipćani se često kontradiktiraju.)
I tako je nastao Ra, (Again?) ne govoreći nigdje zbog čega ili bilo gdje ukazujući na svrhu svoga postanka. (Isto kao škola!) Zamislio je svoje stvaranje. Svojom željom zamislio svoju egzistenciju i svoj tjelesni pokrivač (Kao Suzumiya Haruhi!). Što se dalje zbivalo kazuju Tekstovi piramida (To su neki Perverzni tekstovi piramide jer sad počinje perverzan dio). Živeći sam, očitovan na brežuljku u Annuu, Heliopolisu, okružen beskrajnim vodama Nuna, uzeo svoj falus (kurac) (Ozbiljno!) u ruku, zagrlio je svoju vlastitu sjenu i stvorio orgazam, ubacujući sjeme u vlastita usta. Nikakvi detalji niti razlozi nisu navedeni, a cijeli se prikaz ne može promatrati načinom običnog biološkog rasplođivanja. Očito je da u sebi sadrži simboliči značaj stvaranja. (Aha... Moš si mislt... %$?# je svoju sjenu)
Tekst ide dalje... stvori i djecu... izgubi djecu... pošalje Oko da nađe djecu... Oko vrati djecu... drugo Oko postane ljubomorno... Pa pametni Ra jedno Oko pretvori u Sunce, a drugo u Mjesec... (Sad se javljaju elementi sapunice) Stvorivši sebe i svoje dvoje djece, Ra je zajecao i zaplakao. Suze koje su pale na zemlju dale su rođenje smrtnim ljudima. (Mi smo svi plod sapunice) Riječ remit ili suze i riječ remet ili ljudi, imaju isti korijen.
Dobro dosta o Ra. Ajmo sad o jednom također poznatom bogu - Ozirisu, većina vas zna priču o njemu, sad bumo u detalje išli...

Fortzetsung folgt... (Nastavak slijedi)
Nicht sad... (Ne sad)

P.S.
Zahvale sponzoru: Angel! cerek (bez nje nebi ovo došlo na web)

Post je objavljen 02.02.2007. u 22:05 sati.