Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jednazirafa

Marketing

Štafeta...

1. Volim obitelj, prijatelje, svog psa, sadašnjeg Dona i UŽASNO mi fali prijašnji Aris. On mi je najbolji bio i OBOŽAVALA sam ga... Ponekad s mamom na engleskom pričam po 20 min. Meni je to tak zakon. nekad pričam tak i s Marijom i Barbarom, ali one govore hrvatski.

2.Volim pospremati sobu! Malo čudno kaj ne? Ali ne uvijek. Uvijek nađem nekaj kaj do onda nisam mogla naći. Zato to volim raditi. A i volim svoju sobicu vidjeti urednu. Imam poljepljene postere svih životinja iz OK!-a u zadnjih godinu i pol (tu negdje).

3. Volim sve što je šareno, veselo i lijepo. Ne volim crnu boju, neke tužne slike i te stvari. Ko voli nek izvoli, ali nek mene ostavi na miru s tim. Kad se sjetim crnoga, sjetim se nekog sprovoda, a to je tužno, pa mi je i crna boja tužna... Najdraže boje su mi ZELENA i ljubičasta.

4. Obožavam Zagreb. To mi je najdraži grad. Lijepi su i ostali, ali ZG rules! Hehe. Osim kaj je i ovak lijep ima puuuuno dučaničića, a najviše razgledavam knjižare. Volim ići i u kino, ali ne mogu ni zamisliti kupovanje cipela, a da mi mrak ne padne na oči. To mi je tak dosadnoooooooooooooo. Ali volim imati lijepe tenisice, cipele, sandale, bilo kaj iako najviše volim tenisice.

5. Svi mi govore da se smiješno smijem. Neki me i zezaju. A boli me. Ak se ne mogu ni smijati kak ja hoću nek sve ide k vragu. Smijati ću se kak meni paše. Makar se to nikome ne sviđalo. I da, mrzim kad me netko oponaša jer to samo dokazuje koliko ta osoba nema maštovitosti.

Ovu štafetu predajem svima u linkovima, ako ste tam, pronađite se, napišite o sebi nešto i... BOK!


Post je objavljen 02.02.2007. u 17:43 sati.