Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnahr

Marketing

Reinkarnacija - iluzija ili stvarnost?

Prije dva dana otkrivena je zapanjujuća sličnost između novozagrebačke djevojke i muze jednog od najpoznatijeg belgijskog slikara nadrealizma, Rene Magritte-a. Daljnjim istraživanjem utvrđeno je, da je naime riječ o istoj osobi. Fotoskener metodama dokazana je ova nadasve nevjerojatna činjenica. Radi se o osobi starosne dobi oko 300 godina.

Photobucket - Video and Image Hosting

FBI detektivi Fox Mulder i Dana Scully već dulje vrijeme rade na ovom slučaju i prema njihovom izvještaju "Riječ je o neobjašnjivom fenomenu ponavljajućeg života, koji je zabilježen u već nekoliko slučajeva".
"Mlada" gospođica proživjela je već nekoliko života. Prema njezinim riječima svakih 70 godina budi se u istom tijelu, ali na potpuno drugom mjestu. Sa oko 10 godina postaje svjesna svojih prijašnjih života. Nikada nije htjela sa svojom tvrdnjom izaći u medije, jer smatra da bi je držali ludom ili od nje pokušali napraviti "pokusnog kunića". Trenutno se nalazi u Zagrebu, u centru za istraživanje "Perica supreme biology", gdje poznati stručnjaci cijeloga svijeta nastoje objasniti ovaj zapanjujuć fenomen. Gospođica je podvrgnuta brojnim bezbolnim metodama, a kako želi da njezin identitet ostane skriven od javnosti, odlučili smo ne objaviti njezino ime.

Post je objavljen 02.02.2007. u 16:04 sati.