Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cudesnostravicnomonstruozna

Marketing

ola !!!
pa sad nekih par dana nisam bila napisala ništa...jednostavno nisam imala inspiraciju(da ne kažem inspirejšn),a nemam je baš ni sada..al evo nažvrljat ću par riječi...
možda fakat ovo ispadne dugačak post.al nisam ziher.nisam ziherica,kako bi veronika rekla...btw.sutra maja organizira oproštaljku.a kaj se može...buuuuu.
no da ja vas ne gnjavim toliko s tim mojim problemima.tko ih još hoće slušat,kad ima dosta svojih! život je okrutan,to znamo.
u damm školi mi ide onak prosječno.solidno bi neki rekli. imam jednu peticu iz povijesti.koja se tak sjaji među onim dvojkama da je milina.
e znate šta,danas sam prisustvovala jednom fajtu.neke dve kučkice su se pofajtale u weceu.baš su bile smiješne.kosu su si čupale,za majce povlačile...
ugl.danas sam kući išla s veronikom,josipom i nikičom.veronika se je po običaju gubila po cesti.imala je neke svoje ispade.ja sam crkavala od smijeha...de :=))))))
a znate danas sam,uz toliko briga i problema,ipak nekako happy. fakat ne kužim. možda jer je petak poslijepodne,možda jer tako lijepo sije sunce ili jednosatvno zato što je neka sila uz mene...may the force be with you...tako treba!! u ovoj sisačkoj zgradi u kojoj ja živim baš renovoraju stubište. pa sam morala ić s druge strane doma. ajooj.stalno neke s tom odurnom zgradurinom.
nažvrljano. prevarila sam se ipak.ovaj post nije bio dugačak. pleaseeee forgive meeeeeeeeeee.

PEAcE.

Post je objavljen 02.02.2007. u 13:49 sati.