Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/doroti

Marketing

KUD BAŠ CRNO!!!!


Photobucket - Video and Image Hosting
Tražila sam po maminoj vrećici ostatke vune da vježbam rupice, pletenice i slično. Žao mi bilo koristiti novu vunu jer sam unaprijed znala da ću ju bar 3-4 puta poriti.
Super je ova, malo je tanja zato sam ju poduplala.
Započela sam prvo kao sebi neki strašnoooo rupičasti prsluk, ne valja, rupe strašno ispadaju kao da ne brojim očice… ne ide, oporim, započnem kćeri haljinicu, ne valja, pa započnem prsluk njoj, ne valja i po ko zna koji put oporim. Muku mučim sa velikim rupicama svaka je različita! Zašto??
Sada sam opet započela, još ne znam što će biti mogu biti leđa haljinice a može biti i jedna prednjica moga prsluka
A i nema vune puno, e znam da li se dobro vidi crna je i ima srebrnu nit, al kud je baš crna!!!!!! Ne bih baš kćeri štrikala u crnim kombinacijama ima 15 mjeseci. Jel, da?

Posjetila sam i jedan novi blog, super je, žena kaže, hekla od malena. Radovi su joj naprosto savršeni. Da sam bila pametna i ja sam mogla super znati heklati. Baka me je oduvijek htjela naučiti, ali to me prije 15 godina nije zanimalo. Sada mi je strašno žao. Imam puno njenih radova da me podsjećaju na to.
Uvijek mi je heklano bilo ljepše od šlinge. Takav mi je ukus. U kući nemam ništa šlingano, imam spremljena 2 miljeta za tacne čekaju u ormaru da ih upotrijebim.


Jednom ostali Mujo i Fata bez love. Kaže Mujo Fati:
- "Ajde Fato idi zaradi malo love, žensko si, znaš kako ćeš..."
Ode Fata, zaradi lovu i vrati se:
- "Evo Mujo, zaradila sam 402 marke..."
- "Kako? Dobro 400, al kako one dvije?"
- "Dvije po dvije - 402"


Post je objavljen 02.02.2007. u 12:24 sati.