Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Vesnu Škare-Ožbolt zasigurno obrađuje SOA


Hvale se u SOA-i da su za 24 sata obavili izvanredni nadzor i nisu ustanovili da su obraživali Vesnu Škare-Ožbolt, Đurđu Adlešić i Milanku Opačić, ali da nisu otkrili ni da li su one postale žrtvama obavještajnog podzemlja.

Pa nije valjda da Karamarko danonoćno nadzire svo obavještajno podzemlje u zemlji bez naloga, pa može reći da nitko od njih nije špijunirao zastupnice? Da dobije nalog za nadzor obavještajnog podzemlja trebala bi mu 24 sata. Dakle, nadzire ih non-stop, al oni su ovaj put dobri. Podrazumijeva se da je SOA-a najbolja, pa se interni nadzor u samoj kući nije ni provodio. zaključno, zastupnicima se ne bave špijuni (ni profesionalni, ni honorarni). One su nečija druga žrtva ili izmišljaju.

Koliko je meni poznato, zastupnica Vesna Škare-Ožbolt je žrtva SOA-e.
Poslala mi je SMS u utorak popodne u kom me pita za savjet vezano uz nastup u "Otvorenom". SMS još nisam dobio. Ne bih za njega ni znao da me u srijedu nije nazvala i pitala zašto joj nisam odgovorio i što mislim o njenom nastupu u emisija. Prisegnuo sam da nisam dobio poruku, ali da me ne čudi jer ovih dana inače na svim obiteljskim telefonskim brojevevima.

Prijatelju s kojim često komuniciram stižu moje duple poruke, a ona ponovljena se sama izbriše za desetak sekundi. Svaki drugi poziv iz inozemstva na moj mobitel bude propušten a da ga nisam ni registrirao u trenutku pokušaja ostvarenja veze. Nazivatelj dobije poruku da sam ugasio mobitel. Pozivi iz inozemstva na fiskni broj budu ometani tako što mi pozivatelja čujemo on nas ne. Dogodilo mi se da bi me dobili iz par pokušaja, pa bih čuo kako su prethodno nazvali isti broj, ali dobili neku treću osobu koja bi im rekla da su krivo nazvali.

Možda je u ovom slučaju zastupnica Škare-Ožbolt samo kolateralna žrtva SOA-inog nadzora nada mnom. Znam da ćete reći da vjerujete Vladimiru Šeksu koji je izjavio da za HDZ-ova mandata nije ni jedan novinar nadziran, ali uvjeravam vas da predsjednik Sabora ne govori istinu.

No, netko je manipulirao i sudskom poštom koja joj je jesenas stizala na adresu Cvjetno naselje 19, Velika Gorica. Sutkinja Tanja Hučera izvjestila me jesenas da se Vesna Škare-Ožbolt nije pojavila na prvom ročištu povodom moje tužbe iako postoje dvije potvrde da je primila pozive. u ponedjeljak su me ona i njen muž Zlatko uvjeravali da nije nijedan poziv za moj sud dobila. Da ju vlasnik stana koji je htjela kupiti na toj adresi nije obavijestio o sličnoj pošti. Dakle, netko je umjesto nje primio pozive i uništio ih. Tko bi osim SOA-e za to imao motiva?! Razjasniti ćemo to na ročištu 12. o.m.

Samo je SOA ovlaštena baviti se vašom poštom i elektronskom komunikacijom i ona to, za sada, efikasno čini.


Post je objavljen 02.02.2007. u 04:54 sati.