Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubibubi

Marketing

zašto baš meni

Danas je drugi drugog rofl U Zagreb putujem već 5 i po godina vlakom. Ah, ta krasna putovanja našim željeznicama, koje nikako da nas prestanu iznenađivati, ne samo svojim urednotočnim voznim redom nego i još nečim puno, puno kakobirekla...I tako, dok očima pasete blagodati slavonske ravnice, negdje na po puta niste više sami u kupeu (i to još u onom smrdljivom zelenom).
Budući da ja imam jaku intuiciju, i čitam ljude i situacije prije nego ih bolje doživim, štrecne me nešt oko srca kad je ušao taj tip. Nije trebao ništa reći za uvod, već sam vidjela cijelu situation:on,točka A - sjeda uz prolaz, ja, točka B-sjedim uz prozor i mislim u sebi ne kontakt očima ne kontakt očima neeeeeeee bzvššbfuzdiufzdi "Ja sam akademski slikar" (pa šta, baš me briga, ja idem s frendicama na tulum i ne zanimaju me ta sranja trenutno i ne priča mi se, o fuck, seli se ispred mene, pogled na poprsje i nastavak razgovora, jebem ti , oči su mi gore) "Gdje putuješ? U zagreb. Kako se zoveš? matilda. Gdje izlaziš u zagrebu? (ok, sad mi je dosta, naginje se bliže mojim koljenima) "Mogu ti napravit portret, ako želiš, radim u sesvetama. Ne bi hvala.(portret, yeah right, prije bi to bio akt...) "Mogu ti naći i posao tamo, pa možeš dolazit na moje izložbe (čitaj:sex performance). (ok stari, jel ne vidiš da mi se ne priča, i evo ga, izlazi prije sesveta,a to sam i predvidjela...).
Ah, nije to ništa, jedan je bio bioenergičar,prvi slučaj u mojoj povijesti ovakovih događaja. On do prozora, ja do prolaza. Upada on, zavaljuje svoje 40-godišnje salo u smrdljivozelenu fotelju. Opet ja mislim, ne kontakt očima ne, ne neeeeeeeeeeeeee
"Imaš prekrasne zelene oči. Hvala. (ajd, bit ću pristojna, al me nećeš istjerat sa svojim perverzijama) "Imaš problema sa srcem. (wtf???istina da sam tada imala grč mišića, al nemoj mi tu čitat iz kristalne kugle da se još više zaserem...) Pa, ono, moglo bi se reći da imam. Ja, sam bioenergičar, mogu ti pomoći (lupi me rukom po nozi. jebem ti kak se usuđuješ) Molim vas da me NE DIRATE (još uvijek sam pristojna). Prelijepa si, još prije nego što sam ušao u kupe, znao sam da ćemo se sresti. Zaljubio sam se u tvoje oči. (čitaj:buljim ti u sise) Naše aure se preklapaju, mi smo stovreni jedno za drugo. (o jebote stari, sad mi više nije svejedno) Odmaknite se od mene i pustite me na miru!Zauzeta sam!Al mogli bi se naći na kavi, nema veze što imaš dečka, naše aure se preklapaju (e sad više ne znam jel da se smijem il da plačem, al ne buš me otjeral, seri ti stari, samo seri...). A onda je krenula priča o duhovnom svršavanju, koje je puno bolje nego fizičko jer je trajno, pa onda kako žene svršavaju itd. Uglavnom, ustala sam i rekla:doviđenja, nadam se da se više nikad nećemo sresti, a kad me na stanici dočekao dragi, rasplakala sam se jer sam je to prvi put da sam nešto takvo doživjela,al nisam mu htjela dat da me otjera i točka. A kad je došao onaj slikar s početka priče već sam ih dobro prepoznavala. Jednom me neki tip pratio od savske do borongaja.Na borongaju ima jedan pothodnik u koji se sjate svi koji izađu iz tramvaja. Al idem ja zadnja jer sam ga prokužila. I tak, čekam ja da svi idu ispred mene, i među njima i on. Zamaknuo je već dosta daleko i ja promijenim smjer, kad evo njega dotrči natrag za pol sekunde:"Hej, mačko, kako si zgodna, jel se možemo upoznat (o bože, ne sad, tip je ogroman, a ja sitna, i kolko ja idem unatraga tolko on naprijed) Ne možemo se upoznat, ne želim, moram ići...Zašto, zašto...I otrčim preko ceste, a on natrag u tramvaj. Eto, da vas više ne zamaram...Morala sam malo o ovome jer jučer je bila slična situacija u vlaku, ali s kondukterom "Jel ti hladno..." itd., a oni su posebna priča, već po njihovom načinu sjedanja znam kako će teći razgovor, brrrrrrrrrrrrr nekad me strah same sebe jer znam što će se dogodit, a ne mogu to izbjeć, ustvari mogu, al uvijek nekako ne mogu...Isto je bilo u srednjoj kad su bila usmena ispitivanja:dok učim znam koja ću pitanja dobit i baš to ne naučim...ok, dosta, malo sam hiperaktivna ovih dana...sutra je fešta na savi, pa bum vas izvijestila u nedjelju, se razme, pozdrav :)


Post je objavljen 02.02.2007. u 00:55 sati.