Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/topoftheshops

Marketing

Davor Šuker u paklu flamenca


Što slušaju poznati? Pitanje koje je od pamtivijeka mučilo čovjeka i nemali broj puta mu znalo priuštiti besanu noć i onu pokoju čašicu više. Naravno kao i uvijek tu je John Kompich da vam pruži odgovore i utjehu što niste dio tog svijeta poznatih i slavnih.

Evo kratki pregled najpoznatijih osoba današnjice.

Davor Šuker

Nakon niza nogometnih godina provedenih u Španjolskoj Daćo je razvio osjećaj za feeling za dobru muziku, a pogotovo ples. Vrući ritmovi flamenca su ono što ga tjera na neodoljivo zamahivanje zdjelicom i vitlanje genijalnim stopalima. Kako sam kaže “nema ništa ljepše od vruće večeri u Madridu i još vrućeg flamenca”. Nakon pokretanja nogometne akademije ekskluzivno otkriva da se sprema na novu poslovnu avanturu. Otvaranje flamenco akademije u Osijeku! Na taj način bi spojio svoje dvije najveće ljubavi; akademiju i flamenco.

Steven Seagal

Uz spritualne košulje koje mu tako dobro stoje (to su one košulje od satena koje sežu sve do njegovih opasnih kung-fu koljena) ide i spiritualna muzika. Nakon dobre šore Steven se voli opustiti uz zvuke žubora potočića, pjeva ptica ili zvuke neke druge šore. To ga čini spremnim za nove šore. Nije mu strana ni muzika američkih Indijanaca jer ga je kao malog prvo odgojio čopor vukova a onda Indijanci. Trenutno sprema magistarski rad na temu “Spiritualna muzika kroz stoljeća šore”.

50 Cent

Iako ga prati glas opasnog i intelektualno uskraćenog muškarca; pravi poznavatelji njegovog lika i djela najenergičnije tvrde da to nije tako. Fifti navodno dane provodi čitajući romane toka svijesti i ozbiljno razmišlja o adaptaciji svoje životne priče u predstavu teatra apsurda. Njegov veliki hit “In Da Club” govori o danima provedenima u Klubu ljubitelja renesansne poezije. U slobodno vrijeme sluša francuski jazz i gregorijanske korale. Voli i zajecati uz Leonarda Cohena.

Neven Ciganović

Neven ništa ne sluša jer misli da je muzika za pičkice. Svojevremeno prije svih operacija na licu kojima si je spasio život (imao je vrlo rijetku bolest začepljenja unutrašnjosti lubanje pa je morao cijelo lice preurediti da bi ostao živ) slušao je black i gothic metal. Death metal, kako kaže, nikad nije volio.

Dr. Stefan Frank

Nije važno što sluša Dr. Stefan Frank. Stefan spašava živote. Samo je to važno. Neki će me odmah napasti i reći da Dr. Stefan Frank nije stvarna osoba. To samo zli ljudi žele da tako mislite.


Do sljedećeg tjedna, vaš frend i kompić, John Kompich

100 mu TOPova, sve NAJbolje iz CD shopova!





Post je objavljen 02.02.2007. u 00:27 sati.