Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifeofmetal

Marketing

Napokon Nesto Novo

E ljudi evo i mog novog posta. U posljednje vrijeme sam poceo razmisljati da izbrisem ovaj blog posto ga i ovako i onako skoro pa nitko i ne cita. Ali reko necu dajem mu drugu sansu pa ga mozda netko i pocne citat.
Evo napokon i nesto novo u mome zivotu, poceo sam trenirat jos jedan sport, mozda cu u ovom imat malo vise uspjeha, naravno rijec je o , u ovom trenutku najpopularnijem sportu, rukometu. Nakon prvog treninga mogu reci da je to definitivno najtezi sport, pa bi porucio svima koji pljuju po nasoj repki radi poraza od francuske neka sami pokusuju igrat pa neka onda komentiraju.
Napokon sam dobio sansu da i ja zaigram rukomet pa reko idem i prihvatio sansu s obije ruke. Pa evo drzimo fige da uspijem bar malothumbup .
A sada malo o ostalom u mome zivotu u ovih par tjedana kako nisam pisao postove.
Evo nam i drugog jeseca tj mjeseca zaljubljenih u koje ja ne spadam jerbi nisam bas neki emotivac koji sad pati od nekih ljubavnih pricica i nekih ljubica, no svi koji to vole neka uzivaju ipak je ovo njihov mjesec.
I evo kao sto rekoh stigo jos jedan novi mjesec a kao da sam jucer pisao post o doceku nove, no mi nemozemo zaustaviti ovo nemilosrdno vijeme koje svaki dan leti sve brze i brze, pa s tim ''vremenskim letom'' blizimo se i kraju skolske godine (koji je jos jako jako daleko) a i time ljetu i maturalcu a mi naravno jos neznamo gdje cemo jer pola razreda hoce Španjolsku a pola Ćešku (u koju bi i ja radije nego u spanjolsku ali ok) i naravno na svaki spomen rijeci maturalac nastaje opa pobuna u razredu i sve postaje nalik sajmu na kojem se 20 bakica svadja oko cijene jaja tj moj razred i je kao tisucu bakica jer svi smo super a kada okrenes ledja o tebi se prica sve ''najbolje''.No ipak je to problem svih razreda jer u svakom razredu postoji nekolio umisljenih faca koje misle da su glaven a u stvari su najvec budale i primitivci. No kako se kaze ''Svaka budala ima svoje veselje''
Evo toliko od mene do sljedeceg tipkanja.

Post je objavljen 01.02.2007. u 23:16 sati.