Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/the1

Marketing

You gave me nothing,now it's all that I've got...

Image Hosted by ImageShack.usDakle,da nastavimo...

Him je otisao,Moi je nastavila sa zivotom kao da se nikad nije nista desilo.
Iz vise razloga...

Moi je mogla birati.Bila je mlada,sama i recimo pozeljna clanica drustva.Mladi,zgodi i duhoviti decki,oko kojih su se curice lomile,htjeli su nju.I ona je htjela njih.Samo kao prijatelje.Bila je gotovo pa uvijek jedina cura vani sa tim deckima.Zato jer je bila prijateljica.Jer ih je savjetovala.Jer su dolazili kod nje doma.I ona kod njih.Jer je slusala njihove probleme.Jer im je pomagala.Jer se nikad nije zaljubila kako treba u nekoga.Jer je navikla biti samostalna.

Him je bio dosta stariji od nje.Zgodan,ali dosta stariji.George Clooney djir,ali ipak nesto mladji ;)
Bio je i ozenjen.Za curu koju je Moi par tjedana kasnije i upoznala.Bili su savrsen par.Primjer sretnog braka u drustvu.Mladi,lijepi,bogati...

Dva tjedna kasnije...

Moi je u svom uredu bila zatrpana papirima.cula je vrata kako se otvaraju.Digla je snop papira na stol i rekla samo malo,ni ne podignuvsi pogled.U tom trenutku je netko usao iza stola i izljubio ju.U obraz.Bio je to Him.

Vratio se na par dana.Istu vecer su izasli sa drustvom van.Kemija se osjetila.Svi su vidjeli da se tu nesto desava.Moi je sve to bilo fora.Bez obveza,molim.I na kraju veceri se desilo medju njima nesto vise od pusica.On je za dva dana trebao ici ca.Za Moi je opet to bilo to.On ide,ona ostaje i gotovo.

Drugi dan joj je zazvonio telefon.On ju je htjeo pitati kako je i pozdraviti ju prije puta.I to je bilo jako lijepo od njega.Poslao joj je par mailova sa nekim forama,cisto radi odrzavanja kontakta.

Moi je nasla decka.Prijatelja sa kojim se savrseno slagala i koji je bio sve sto ona ocekuje od muskarca.Bas sve,osim kemije.Ta veza je jako dobro funkcionirala.Bili u rado vidjen par u drustvu,nije bilo svadja,ljubomore i zabrana.Cak su i roditelji jako navijali za tu vezu.

4 mjeseca kasnije...

Moi je taman zavrsavala sa poslom.Htjela se ici malo odmoriti doma jer je dragi bio na putu.Napokon je sve bilo savrseno.Ljubav je cvjetala,posao je bio super,financije takodjer,a bolje prijatelje nije mogla naci.Usao je jedan zajednicki prijatelj od Hima u njezin ured.Uspio ju je nekako nagovoriti da odu na cugu.Kad su dosli u kafic,vec je cijelo drustvo bilo tamo.I onda je dosao Him.Jedva ju je prepoznao.A znao je da ce ona biti tamo.Nakon nekoliko sati uz casicu i razgovor,Moi je odlucila da je vrijeme da ode doma.

Kad je usla u kucu,vidjela je jedan propusteni poziv na telefonu.Nesto joj se zgrcilo u zelucu.Znala je da to nije dragi.Vratila je Him-u poziv.I on ju je pitao;sta cemo?Na to mu je ona odgovorila;odi doma zeni.Odi spavati.I dodala kroz zajebanciju;javi mi se ako se ikad rastavis.Na to su se oboje nasmijali.

Tako je bilo najbolje za svih.Ipak je sve to samo jedna avantura bez buducnosti.

Godinu dana kasnije

....

Post je objavljen 01.02.2007. u 17:15 sati.