Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Februarski Protokol - Ordem, Scrotum e Progresso

Cap'n Approved

Nakon uspješno (u krvi i sjemenu) ugušene prošlotjedne pobune, naša kapetanska Uzoritost odlučila je uvesti nova pravila igre.
Februarski protokol je gusarski dokument osmišljen kako bi očuvao istančani ekvilibrij između svih članova Posade, uključujući i Kapetana, ta kako bi istu uzdizao u nebesa te jednostavno impresivno zvučao kada se netko na nj pozove.
Protokol sadržava skup neupitnih fundamentalnih postavki gusarstva te će odsada biti službeni dokument gusarstva na kojeg polažu zakletvu svi koji žele biti dijelom Posade ili ići sa mnom na WC.
Dakle dame i gospodo, drugarice i drugovi - Februarski Protokol:










***



Februarski Protokol

Februarski Protokol


Svi članovi Posade dužni su, po cijenu časti (smrti), slijediti Kapetana i njegove zapovijedi.
Svaka konačna odluka Udruge nužno je Kapetanova odluka i ništa pod Nebeskim svodom neće biti odlučeno i zaključeno bez pristanka Kapetana. Odluka Kapetana jest akt cjeline Posade.
Kapetan je zauzvrat vječno osuđen na aktivnu brigu o Posadi – sveta mu je dužnost savjesna i brižna skrb o dobrobiti Posade i njezinu probitku; ciljevi Posade su i njegovi vlastiti.

Kapetan i Posada obavezuju se na međusobnu suradnju u cilju očuvanja i povećanja značaja matičnog broda (Udruge) kao i gusarstva uopće.

Svaki se član Posade ponaosob obavezuju na zdušno i angažirano održavanje i promicanje ugleda brodice (Udruge) koju predstavlja primjerenim ponašanjem reguliranim ovim Protokolom.
Gusari su od pamtivijeka bili đentlmeni među lopovima, ubojicama i silovateljima te su odvajkada služili kao najkvalitetniji primjerci ljudske vrste. Holivudski filmovi pružaju neoboriv dokaz za to.
Preporuka ovog Protokola jest da pod svim okolnostima, ma koliko raznovrsne one bile, slijedite svoje crno srce, kipući skrotum i Kapetana Oca.

Nadalje, svaki se član Posade zaklinje na potpunu i bespogovornu vjernost Kapetanu i svim ostalim članovima Posade bez iznimaka; svaki član Posade mora uvijek biti spreman dati svoj život/guzicu/sestru ili prijateljicu (ako je dobra) za svog gusarskog brata ili sestru ukoliko prilike tako nalažu.

Časnici Udruge su najviši savjetnici Kapetana i zaslužuju njegovu najveću pozornost i naklonost. Kapetan je dužan u svim situacijama poslušati mišljenje svojih časnika i uzeti u obzir njihovo razmatranje pri donošenju konačnih odluka koje se tiču sudbe čitave Posade i Udruge kao takve.
Časnici rukovode poslovima i djelatnostima Posade uz Kapetanov nadzor te upravljaju aktivnostima članova Posade prema Kapetanovim naredbama.
Svaki je član Posade strogo primoran tražiti odobrenje jednog ili više brodskih Časnika ili Kapetana osobno za svako djelatno provođenje individualne odluke koja se može ticati Posade i broda (Udruge) kao kolektiva.

Svi se članovi Posade imaju s dužnim poštivanjem odnositi prema brodskim Časnicima i Kapetanu te se menstrualnom krvlju obvezuju slijediti njihove kako razumne tako i transparentno sulude naredbe - čak i u smrt, jer u protivnom dovode svoje mjesto među članovima Posade u veliko pitanje, vjerojatno i u kurac.


Kapetanova Guzica™ je vrhovno božanstvo i prema njoj se treba odnositi s pobožnim poštovanjem i očinskim strahopoštovanjem pod prijetnjom iznimno bolne i krajnje neugodne smrti.


Neka nam gusarstvo i Udruga žive vječno! Smrt fašizmu, seks s djevicama!




Ordem, Scrotum e Progresso







***







#1
Stvoritelj




Post je objavljen 01.02.2007. u 12:08 sati.