Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nedimko

Marketing

MJESEC FEBRUAR SINGL DANA

Za ovaj mjesec promijeniću način klađenja za singl dana.


Za singl dana primjeniću FIBONACCI BETTING SYSTEM sa početnim ulogom od 10 novčanih jedinica.


FIBONACCI BETTING SYSTEM

Ovaj sistem klađenja je takođe idealan za početnike ili za one koji mogu da dođu do veće zarade, ali na duže staze.
Fibonacci sistem klađenja se zasniva na jednostavnom nizu artimetičke progresije dva posljednja broja u nizu. Može se imati maximalno 8 pokušaja tj. 8 promašaja u nizu nakon čega se vraćamo na sami početak.

Niz se sastoji od brojeva: 1 - 2 - 3 - 5 - 8 - 13 - 21 - 34

Princip ovog sistema je vrlo jednostavan. Pretpostavimo da nam svaki broj predstavlja jednu stepenicu. Znači imamo 8 stepenica.
Nakon promašaja na nekoj od stepenica idemo stepenicu više odnosno na slijedeći broj u nizu.
Kada imamo pogodak spuštamo se dvije stepenice niže odnosno idemo dva broja niže u nizu brojeva.

Glavna suština ovog sistema je da igrač svakim svojim dobitkom pokriva dva prethodna promašaja.

Navedeni brojevi u nizu nam predstavljaju unit-e koje određujemo na osnovu banke koju na početku klađenja formiramo.

Vrijednost kvote po jednom klađenju (listiću) ne bi trebala biti manja od 2,00. Igraču se ostavlja mogučnost da izabere da li će igrati singl, double ili treble na listiću.


PRIMJER ovog sistema:
Pretpostavimo iznos banke: 100 novčanih jedinica
Određivanje vrijednosti unita: 1 unit = 3% od iznosa banke
Početni ulog: 1 unit = 3 novčane jedinice
Kvota po klađenju: 2,00


1 - 2 - 3 - 5 - 8 - 13 - 21 - 34

1.
ULOG: 3 novčane jedinice;
UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00;
Ukoliko je listić dobitan ostajem na istoj stepenici i nastavljam sa klađenjem sa istim ulogom od 3 novčane jedinice;
Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 2 unita tj. 2x3=6 novčanih jedinica.


2.
ULOG: 6 novčanih jedinica;
UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00;
Ukoliko je listić dobitan vraćam se na prethodnu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom prethodne stepenice tj. ulogom od 3 novčane jedinice;
Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 3 unita tj. 3x3=9 novčanih jedinica.


3.
ULOG: 9 novčanih jedinica;
UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00;
Ukoliko je listić dobitan vraćam se na prvu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom prve stepenice tj. ulogom od 3 novčane jedinice;
Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 5 unita tj. 5x3=15 novčanih jedinica.


4.
ULOG: 15 novčanih jedinica;
UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00;
Ukoliko je listić dobitan vraćam se na drugu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom druge stepenice tj. ulogom od 6 novčanih jedinica;
Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 8 unita tj. 8x3=24 novčanih jedinica.


5.
ULOG: 24 novčanih jedinica;
UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00;
Ukoliko je listić dobitan vraćam se na treću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom treće stepenice tj. ulogom od 9 novčanih jedinica;
Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 13 unita tj. 13x3=39 novčanih jedinica.


6.
ULOG: 39 novčanih jedinica;
UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00;
Ukoliko je listić dobitan vraćam se na četvrtu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom četvrte stepenice tj. ulogom od 15 novčanih jedinica;
Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 21 unita tj. 21x3=63 novčanih jedinica.


7.
ULOG: 63 novčane jedinice;
UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00;
Ukoliko je listić dobitan vraćam se na petu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom pete stepenice tj. ulogom od 24 novčane jedinice;
Ukoliko je listić promašen idem na slijedeću stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom od 34 unita tj. 34x3=102 novčane jedinice.


8.
ULOG: 102 novčane jedinice;
UKUPNA KVOTA NA LISTIĆU: 2,00;
Ukoliko je listić dobitan vraćam se na šestu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom šeste stepenice tj. ulogom od 39 novčanih jedinica;
Ukoliko je listić promašen vraćam se na prvu stepenicu i nastavljam sa klađenjem sa ulogom prve stepenice tj. ulogom od 3 novčane jedinice.


Postoje još razne razrade ovog sistema klađenja.
Npr. Mnogi kladioničari žele da što prije dođu do velike zarade. U tom slučaju razrađena je varijanta ovog sistema da kada imate pogodak spuštate se samo za jednu stepenice (umjesto dvije), a tek kada imate dva pogotka u nizu onda se spuštate za dvije stepenice.

SRETNO




Post je objavljen 01.02.2007. u 12:02 sati.