Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stripper

Marketing

Harry Potter se razgolitio

Polugole fotografije 17-godišnjeg glumca promotivno su objavljene na službenoj stranici predstave "Equus". Daniel Radcliffe će 27. veljače u londonskom kazalištu Gielgud tumačiti ulogu Alana Stranga, mladića koji ima seksualne fantazije o konjima. Predstava sadrži scenu u kojoj će se Radcliffe u potpunosti razodjenuti. Fanovi Harryja Pottera su bijesni.
Brojni roditelji i ljubitelji serije knjiga i filmova o malenom čarobnjaku šalju prosvjedna pisma u kojima negoduju zbog Radcliffove promjene imidža.
Image Hosted by ImageShack.us
Radcliffova glasnogovornica Vanessa Davis, pak, kaže da njezinog klijenta Potterovi fanovi u potpunosti podržavaju. Radcliffe se, kaže, za spornu ulogu odlučio kako bi svijetu pokazao da je svestran glumac. Otkriva da je za scenu golotinje bildao mjesecima kako bi svoje tijelo "isklesao" do savršenstva.
Daniel Radcliff nedavno je završio snimanje petog nastavka filmskog serijala o dječaku čarobnjaku Harryju Potteru, koji bi se u kinima trebao naći u srpnju. Zahvaljujući toj ulozi, danas je jedan od najbogatijih tinejdžera u Velikoj Britaniji.

Post je objavljen 15.02.2008. u 11:21 sati.