Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookie

Marketing

Još jedan loš dan

Iako ne baš tako loš kao posljednji dani. Chelsea i Manchester su očekivano prošli u hendikepu,dok Werder i Schalke teško ali uspješno skupljaju opet bodove. A to što mi igramo na HSV ko nam je kriv. Nije lako igrat pod pritiskom,kad se mora. Nemaju oni toliko lošu ekipu,Juan Pablo Sorin,Ljuboja,Olić...ali kad tako dugo nisu pobjedili,a morali su,onda je sve teže i teže doć do 3 boda. Ne isplati se igrat na te timove koji su u depresijim,kao Hsv,Bayern,do nedavno Chelsea.

Kao i Aris u košarci kontra Barce!! Moran priznat iznenadile su me velike uplate na Aris. Nije stvar toga da Aris mora dobit,a Barca ne,več je bit toga da se to več govori nekoliko zadnjih kola. Ja sam igra s dobrim ulogom na Ulker kontra Barce,2,50 koef,i dobia. Prije toga je Barca izgubila od Napolija,a zadnje kolo i od Cska doma. Al brate moj,nemogu 4 puta zaredom popušit,pa bez obzira što im poraz ništa ne znači. Obratia sam pažnju na njih u onu prokletu nedilju kad je Tau rutinirano popušila,a Barca rutinirano dobila u gostima Valenciju-2,10 koef.
...Al evo i Lyon je zato opet popušia. Jači su oni tim od blesavog Marseja,ali ovi su se trudili i trudili,i u zadnjih 5 minuta im uvale 2 gola. Jer su igrali sa srcem. Sljedeče kolo Lyon igra sa Troyesom u gostima,al to definitivno samo lud če igrat. Ionako im je konkurencija u ligi tako jadna,da mogu imat i 10 poraza zaredom,virovatno bi i dalje bili prvi.
A jadan onaj ko se u Barcu u balunu uzda. Prvo ih Espanyol ispraši,onda sa Betisom jedva bod spasili,Celtu su pobjedili uz pomoć suca,al Zaragozu ni uspili dobit. Kup je uvik kup,al Barca je loša. Dok im se ne vrate Etto i Messi,nema svrhe igrat na njih.
Danas predosječam isto sa Galatasarajem!! Erceyesspor igra 1/4 finale kup utakmicu snjima doma,a u grupi su ih več isprašili 4-1 !!! Zadnje kolo u ligi,Fenerbahće je jedva spasilo bod kontra njih u gostima. A Galatasaraj mislim da ne igra bajno,u pripremama nikog nisu dobili,dok su u ligi imali lagan posa kući,al teško 2-0. Domačin če se napalit,i s obzirom da je to tek prva utakmica,1 x izgleda vrlo primamljivo-2,00!! Pa mislim da je to Super Singl dana!! Velike momčadi redovito gube prve utakmice u kupu. Npr. Olimpiacos od Giannine (0-2),Panathainakos od Paoka (1-2),u uzvratu su jedva izborili isti rezultat i produžetke,pa mislim da če isto bit i danas.
Erceyespor-Galatasaray...Tip 1x...2,00 (0-0)njamiDOBITNIIIII!!!!<blockquote>
Još bi upozorio ekipu da ne igra na Sevillu kontra Betisa u kupu. Svaki njihov meč je rat,di doslovce i mrtvih ima. Mislim da se Betis neće tako lako dat,a Sevilla osim zadnjeg kola i nije u nekoj formi. U svakom slučaju sve je moguće,pa to izbjegnite!! Kao i naše u rukometu,al to valjda i znate. Sretno

Post je objavljen 01.02.2007. u 10:39 sati.