Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zelenamacka

Marketing

Begovo Razdolje



Baš sam ponosna na ovu slikicu!

Dakle evo me,
u nedjelju me dragi odveo u Begovo razdo(b)lje – vjerovatno da nadoknadi štetu uzrokovanu prošlog vikenda kada me je odveo u „šetnju“ po Petrovoj Gori.

Pola metra snijega, nadmorska visina od 1078, čist zrak i prekrasna priroda...nakon sat vremena laganini šetnjice osjećala sam se kao krepana mačka i malo mi je falilo da ne počnem cviliti ,ali bila sam preumorna čak i za to...jedva sam sam se dovukla do auta.
Ostatak dana sam dolazila k sebi...zapravo kad bolje razmislim i pola slijedećeg dana...da nisam trudna bilo bi me sram!!!! rolleyes

Zamirisalo mi je kuhano vino i onda sam se prisjetila mojih tretmana kuhanim vinom sa cimetom, klinčićima i narančama na koje su dolazile meni najdraže frendice i kako smo se petkom navečer nakon ubitačnog radnog tjedna znale opustiti i pretresti sve događaje proteklog tjedna , izogovarati šefove, šefice i cijeli muški rod...i onda s ogromnim osmjehom na licu i bez tereta na leđima krenuti u novi vikend...ali bit će toga još.
To me ne brine.

Ponedjeljak i utorak sam otišla doma , u najdraži grad na svijetu, ali bila sam onako incognito nisam se nikom javljala jer u nedjelju idem opet – u ponedjeljak imam ispit iz matematike!
Hehehe hahaha baš smiješno- to me brine.

Odoh na derivacije,
ma ja to mogu, i ja to hoću!
Što je to za mene!
JooooooooooooooooJ!

mah



Post je objavljen 01.02.2007. u 10:28 sati.