Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/horvatblog

Marketing

Cat Fight

evo dobio i ja onu štafetu..al mislim da je ne budem rješio... ma to je prenaporno i glupo za mene..
tak da cu vas toga postediti..al da se mi vratimo na moju temu.. CAT FIGHT!!

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Veljača. Mačke.

Evo malog borbenog vodiča kako preživjeti veljaču. Arlaukanje mačaka pod prozorom, dječji plač i zvuci mačjeg bdsm seksa uz sljedeće tehnike postat će za vas pravi mačji kašalj.

1. METODA NAJSLABIJE KARIKE

Potrebno: kamen, škare, papir

Odigrajte partiju kamen škare papira sa ukućanima. Pričekajte noć. Na prstima se išuljajte iz kuće. Obratite pažnju na sumnjive pokrete. Proučite smjer kretanja mačaka. Nakon što ste otkrili mjesto randevua oprezno pristupite sljedećoj fazi plana. Sakrijte se iza vozila marke VW Golf (godište 1995.). U zaklonu pričekajte dok se skupina mačaka ne poveća. Metodom promatranja otkrijte alfa ženku u skupini. Sigurni u odabir hitrim pokretima samouvjereno krenite prema mačkama. Prije no što se snađu vanjskim felšom plasirajte ženku preko živog zida. Iskoristite element iznenađenja. Visoko uzdignutim prstom pogledajte preostale mačke i uvjerljivo izgovorite "Šta je mački? Šta gledate? Iš kući!".

Uspješnost: 68%

2. METODA BALLS-O-FIRE

Potrebno: staklena boca, benzin ili alkohol (metanol, etanol), tkanina, čep, riječnik, upaljač

Naučite izgovoriti Vyacheslav Mikhailovich Molotov. Naučite izgovoriti još 10 random ruskih riječi. Koristeći intuiciju asimilirajte Molotovljev koktel. Pričekajte noć bez mjeseca, radi pojačavanja efekta. Na prstima se išuljajte iz kuće, noseći u jednoj ruci koktel u drugoj upaljač. Zaputite se na mjesto sa najvećom koncentracijom mačaka. Skrijte se u blizini tog mjesta, iza Moskviča (godište nebitno). Pričekajte dok se ne skupi poveći broj mačaka (minimalno 4, preporučeno 10). Povremeno prebrojite živine. Kada zaključite da ih ima dovoljno za vatromet, opet koristeći element iznenađenja, istrčite iza Moskviča. U trku zapalite koktel i izvikujući netom naučenih 10 ruskih riječi slučajnim odabirom, pokušajte lansirati hitac koji će vatrenim dodirom pomilovati što više umiljatih kućnih ljubimaca. Nakon pogotka uživajte u predstavi, koju će za vas prirediti rastrčane vatrene loptice.

Uspješnost: 87%

3. METODA DR. DOLITTLE

Potrebno: skalpel, televizor, vrijeme, rakija

Sjećate se Dr. Dolittlea? Jeste i vi onu životinju Pushmepullme kao mali zvali Pušmipuli? E, to nema veze s ovom metodom. Dakle, kao Dr. Dolittle sprijateljite se sa što većim brojem muških primjeraka mačje vrste. Provodite vrijeme sa njima uz rakiju i televizor. Kada zadobijete njihovo povjerenje, uvjerite ih da je kastracija ono što trebaju. Nakon što pristanu odstranite im mačje penise. Ponovite postupak dok u susjedstvu svi mačci ne zamijauču oktavu višlje.

Uspješnost 99%

4. METODA ZRAK ZEMLJA

Potrebno: zračna puška, dijabole, CD Mladena Burnaća

Nađite čeku. U maniri iskusnog lovca na divlje jelene popnite se na istu. Napunite zračnu pušku dijabolama. Ili samo jednom. Isprobajte koliko puška zanosi. Vježbajte dok kao Robin Hood ne pogodite jednu dijabolu drugom (i to dok ova prva još nije pogodila metu). Ova metoda povoljna je za primjenu pri dnevnom svjetlu. Meditirajte. Levitirajte. Odlevitirajte do čeke. Zauzmite položaj smirenog strijelca. Lijevom rukom bacite na zemlju CD od Mladena Burnaća. Mačke će osjetiti što ste napravili i instinktivno će doći zatrpati CD. Nakon što ih se sakupi poveći broj u vidu rafaljne paljbe sasujte olovo po njima. Ponovite postupak nekoliko puta.

Uspješnost: 20%

5. METODA ŠTO SI MI U KAVU STAVILA

Potrebno: služba za ddd, tirolska salama, ljuta paprika, maslinovo ulje, teške droge

Službenika službe za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju uvjeriti u mogućnost postojanja velikog legla štakora u neposrednoj blizini vaše kuhinje. Na konto toga uzeti od njega poveću količinu otrova za štakore veličine nilskog konja. Tirolsku salamu narezati na kockice. Marinirati u otrovu za štakore nekoliko dana. Po potrebi dodati soli. U Slavoniji, radi regionalnog štiha začiniti ljutom paprikom, u Dalmaciji maslinovim uljem, u Zagorju "kokianom" ill "herionom". Nakon nekoliko dana izvaditi salamu iz marinade i u stilu Ivice i Marice sukcesivno bacati po susjedstvu.

Uspješnost 98%

NAPOMENA: Ove metode su pet friendly. Nisu testirane na životinjama, niti je ijedna životinja stradala u procesu znanstvenog dokazivanja njihove uspješnosti. Zum riziken und nebervinkung fragen zi iren artct oda apoteka. Ja volim mačke.

R.I.P.

Post je objavljen 01.02.2007. u 00:01 sati.