Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zmayac

Marketing

mrtvilo

Baš vlada neko mrtvilo, samnom i oko mene. Mrzim kad je ovakvo stanje. Iako sam ja, realno gledano, i u ovakvom mrtvilu življa od većine ljudi koje poznajem, za mene je ovaj period-mrtav!

Sve nekako ide (tj. ne ide) jedno s drugim. Nema posla, pa tako nema ni para. Nisam kruha gladna i svaki dan odem na posao, ali samo na par sati. Kao privatnica, ipak trebam zaraditi određenu svotu svaki dan, da bi se normalno živjelo. Poplaćalo sve račune i da si dam pristojnu plaću. Znala sam da će doći period kad će biti ovako kako je sad, ustvari očekivala sam ga i ranije, u 11.mjesecu, ali taj 11. je prošao čisto ok. Ali zato je stigao sad.
Kako nema para, nema ni najma skija i učitelja na Platku. Dalo bi se sad to platiti, nije da ne bi, ali tko zna do kada će ovakvo stanje trajati, pa se ne upuštam u takve troškove. Planiram produženi vikend kod frendice u Zagreb, i iako nisam mislila ići sutra, ne osjećam se baš slobodnom otići kad sam isplanirala. Jer ne mogu planirati.
Tako da mi ostaju moje kave, kino i tu i tamo kakav večernji izlazak. Nije loše, kažem, ja sam čak i u ovakvom stanju "živa" za razliku od nekih.. ali ne volim biti sputana. Znam da moram čekati i da će za mjesec (u najboljoj varijanti) ili dva (u realnom očekivanju) sve ovo biti iza mene... ali kada mi je ovakav period, počinjem se osjećati kao divlja životinja u kavezu. Mislim da to mora biti strašno.. sad si slobodna životinja u Africi (moja velika želja-otići u Afriku i provesti malo vremena s plemenom Masai), a za koji dan ili tjedan čamiš u nekom kavezu u zoološkom vrtu.. i tako do kraja života. To me odmah posjeti i na moj omiljeni film Hrabro srce (ilitiga Braveheart) i William Wallace - FREEDOM!!!

Ali krajnji zaključak, do kojeg sam došla prije jedno tjedan dana, je: kako god da je s poslom i lovom, dosadno mi je jer ne postoji nitko da mi začinjava život.. i to baš onako - spice the life! Hehe! smijeh

Baš bez veze.. pa kad je već tako, stavljam svoje omiljene smajliće. kiss


Post je objavljen 31.01.2007. u 20:43 sati.