Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/linkinparkfortminor

Marketing

Linkin Park se pojavljuje!!

Image Hosted by ImageShack.us

Na LPU je objavljeno da će prvi singl LP-a biti objavljen u ožujku. To je objavio Phoenix koji je još dodao da je album skoro gotov i Qwerty neće biti jedna od pjesama sa albuma.

Imate dolje Phoenixov mail kojim se on obraća nama, fanovima LP-a.
Ovo piše na LPU: prvi singl LP-a će biti objavljen u ožujku ove godine. Možete očekivati i neke uzbuđujuće nove sadržaje u bližoj budućnosti, uključujući i nove nastavke LPTV-a koji će vam dati pregled u povijest LP-a. Kao bonus, LP Underground će vam dati extra povlastice koje neće biti dostupne nigdje drugdje. Službeni LP Street Team će biti otvoren uskoro za nove članove koji žele pomoći promovirati novi album. Pripremite se za novi LPST i čitajte novosti kako biste se mogli učlaniti.

Update (30.01.2007.)
Potrvrđeno je, LP će nastupiti na Download Festivalu 9. lipnja. "Jako smo uzbuđeni što ćemo uskoro izvoditi naše nove stvari pred fanovima iz V. Britanije. Download je uvijek zakon i bend će ove godine biti sjajan." izjavio je Chester. Karte u prodaju kreću danas u 9 ujutro i cijene su 145Ł za tri dana s kampiranjem, 125Ł bez kampiranja.


UPDATE (1.2.2007.)
Danas ja idem pročitati mailove i pazite što nađem MAIL OD LP UPDATE koji je poslao ni manje ni više već PHOENIX. I evo što veli za singl i ostatak:


Dragi fanovi,
Što se događa? Imamo nekoliko novih vijesti za vas.

Prvo, album je u procesu "mixing stage". Ovaj album je puno više od prošla dva albuma koja smo napravili. Nakon godina pisanja, snimanja, i postavljanja nestvarnih datuma izlaska (žao mi je zbog toga) smo u obiteljskom okruženju. Album je jako uzbuđujuć za nas šestoricu, i ne možemo dočekati da ga svi čuju. Pa, moći ćete ga uskoro okusiti. Prvi singl izlazi u ožujku.

Neki od vas misle da su čuli našu novu glazbu, nije istina.

Čuli ste Qwerty ili Announcement Service Public dvije pjesme koje dolaze iz procesa snimanja albuma, ali ni jedna od njih neće biti na albumu. Obje su dostupne na LPU cd-u.

Image Hosted by ImageShack.us

Također se pripremite za novi LPTV, jer ćemo uskoro staviti na Linkin Park web epizode koje će vam pokazati povijest LP-a i iskustva sa snimanja novog albuma unutar studija. LPU članovi će imati pristup gotovo svih nastavaka LPTV-a.

I za street teamere, za nekoliko mjeseci ćemo otvoriti team za sve vas koji vjerujete u nas i koji nam želite pomoći raširiti naš album diljem svijeta.

Jedva čekam da svi čujete naš novi album,


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 31.01.2007. u 18:17 sati.