Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tokiohotelismylife4ever

Marketing

NESTO O TOKIO HOTELU!

vidim da nikoga ne zanima to za blog ali ipak cu napisati:ne pisem jer mi nitko ne zeli ostavljati komentare!!!

ovo citajte:VIŠE NE PIŠEM BLOG!!!!



Create Your Glitter Text




tokio hotel žele pomoći

Dečki iz Th-a žele pomoći! U sklopu organizacije Ein Herz fur Kinderoni su 1.12. imali humanitarni koncert. Tko su se njihovi fanovi mogli odlično zabavljati i znati da su učinili nešto dobro u Neubrandenburgu.

BILL KAŽE:

TO JE JEDAN KONCERT KOJI NIJE KAO SVAKI DRUGI.SUPER JE SVIRATI PRED LJUDIMA KOJI TE JOŠ NISU VIDJELI UŽIVO A TEK SU SADA TO USPJELI ZA HUMANITARNU AKCIJU.



GUSTAV SCHAFER

Gustav je, kako sam kaže, klaun ali i najveća dobrica u bendu.Uvijek miran i pristojan prema svima, jako je sramežljiv i šutljiv,osobito kad treba pričati o svojim bivšim hobijima (njegov je bio BALET). Toga se užaaaaasno srami, a trenutno se bavi skateom. Bubnjeve svira od svoje 5. godine. Nije baš neka atrakcija u bendu, možda je to zbog njegovog klasičnog izgleda, no Gustav je sretan što je uopće dio TH-a. Kaže da su mu dečki iz benda pravi frendovi, ali da se znao potući s nekim od njih. On ne stvara tračeve svojim ponašanjem i iznenadnim promjenama, no stalno iznenađuje obožavatelje sve se više oslobađajući- što na pozornici,što u intervjuima.



new,new,new,new!!!

Tokio Hotel izdaju novi album!

23.veljače 2007. bit će objavljen novi album TH-a ''Zimmer 483'' sa najavnim singlom ''Übers Ende der Welt'' koji na tržište izlazi 26. siječnja.Dečki su cijelu godinu spremali razne pjesme i svirali po turnejama, a 14.12.2006. u prodaju su izišle karte za njihov ''Zimmer 483-tour''.Tijekom turneje obići će,osim Njemačke,Poljsku,Češku, Švicarsku i Austriju.Pa čekajmo onda 23.2. da saznamo što je TH spremio za svoje fanove i što su to Bill i ekipa radili protekle godine!Nadajmo se da će ovaj album biti dobro prihvaćen i kod publike i kod kritike.A tko zna, možda novi album potakne Billa na novu promjenu imidža?



tom

Tom je otkačen dečko, naizgled dobrica,ali može biti žestok i nemiran. Njegov imidž otkriva cool rappera s baggy odjećom i supercool dreadlocksima, ali opet žestokog rock-gitarista. Zajedno sa svojim bratom Billom zapanjuje teenagere diljem svijeta gdje god se pojavili,jedan furajući žestoki rock image,a drugi rap stil.Mnoge cure lude za njim te nije u sjeni svog brata,iako se ne može pohvaliti tvrdim mišićima i svakodnevnim odlascima u teretanu.Osobit dojam za cure ostavlja njegov piercing u lijevoj strani donje usnice. On ne radi skandale alkoholom i drogom,nego tračevima o vezama s nekim djevojkama iz njemačkog showbizz svijeta. Sam kaže kako ne bi mogao zamisliti svoj život bez svog brata te kako je uvijek tu kad treba pomoć

ovo ovo vam je tomove svjedođba ima 4 iz matematike to je nasa 2 hehehe

Image Hosted by ImageShack.us

VIDITE OVO VAM JE TOM SA SMINKOM (SIMPATICAN JE)fotomontaza

Image Hosted by ImageShack.us

th boys

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

NIKAD DOSTA ČUDA(vec odavno cudo)

*Iznajmljivanje TH kosta oko 8o.000 EURA
*Ima jedna slika gde se Tomu vidi modrica na desnom oku
*U skladistu sportske sale jedan ucenik je ugasio svjetlo i nastavnik je okrivio Toma, Tom se branio posto nije to napravio.Nastavnik je rekao Tomu da je bezobrazan i lupio mu samar.Tom je poslje zavrsio kod direktora posto je ispsovao nastavnika i dobio je urok...
*TH oce da otvori diskoteku
*Za Bozic su poklonili 50 gitara u dobrotvorne svrhe
*Kada su bili u nekom hotelu u Berlinu,demolirali su cijelu sobu i nisu dali sobarici 3 dana da uđe.Razvalili su sve u sobi...(eh,koje budale...da ne povjerujes)


bill i arthur
Image Hosted by ImageShack.us

NESTO STA JE IZASLO U CASOPISU:
Ovo je izaslo u jednom casopisu prije 2 god....Prije snimanja spota za pjesmu ˝Rette mich˝,menager benda Tokio Hotel je pricao sa Tomom o tome kakav ce biti spot(rette mich),pa da to prenese Billu koji iz nekih razloga nije bio tu...Tom je pristao...Kad se Tom vratio kuci,Bill ga je zasuo pitanjima o novom spotu,pa se Tom odlucio malo nasaliti sa njim... Znajuci da se Bill boji visine rekao mu je da ce se spot snimati negdje na visokom jer ima jedan dio gdje ce morati skakati sa velike visine i vikati glasno Rette mich,a na dnu ce ga cekati ljudi da ga uhvate...Tom je bio toliko uvjerljiv da je uvjerio Billa,koji se nasmrt prestrasio i nije mogao zaspati te noci(jadan bas mi ga je zao)...Sutradan je Bill naglasio menageru da nece skakati ni odakle,a ako to bude morao napraviti neka potraze novu grupu ili bar novog pjevaca...Menager ga je samo blijedo gledao,a ovom nije trebalo dugo da shvati ko stoji iza svega ovoga...Samo je glasno uzviknuo TOM!! i odjurio negdje!(kako je tom bezobrazan!!!!)


filmic tokio hotel(strava i uzas)

jeste li mozda gledali na you tube filmic na kojem su se cure ubile zbog billa i toma?ja sam gledala tamo si rezu zile sve je puno krvi(odvratno,fuuujj!!!)digo mi se zeludac kad sam to vidjela!!!ja neznam kako si mogu oduzti zivot zbog neki pjevaca...???ne mogu si to zamislit!!!pa kakvi su to ljudi?


tom kaulitz

Image Hosted by ImageShack.us



KAKO PREPOZNATI VIRUS ZVAN TOKIO HOTEL?

1.Pocinje od onog jest onaj sladak
2.Onda vam frendica prica o njima
3.Odete malo na internet i ostane vam dosta vremena da nadete koju njihovu sliku ili nesto o njima
4.Onda si nabavite cd
5.Pa pokusavate nabaviti na sve strane njihov dvd
6.Pa ne mozete nocima spavati misleci na nekog momka iz grupe
7.Na svim sveskama,rokovnicima,pa cak i na torbi pisete Tokio Hotel,ili Bill,Tom,Gustav i Georg.
8.Vec se pocinjete zabrinjavati jer vam Billov glas odzvanja na casu fizike
9.Najezite se svaki put kad cujete neku pjesmu kao da imate pojma o cemu on pjeva
10.Po skoli lijepite oglase na kojima pise:Trazim osobu koja ce mi za skroman iznos prevesti milion pjesama i textova sa njemackog jezika
11.Pa vam se posreci i procitate sve prevode pjesama i tako se raznjezite da cak pocnete plakati
12.Psujete svoj zivot i drzavu u kojoj zivite jer zelite u NJEMACKU
13.Onda cujete da se Tokio Hotel moze 'iznajmiti' za 80000 eura,i proklinjete sve zivo sto nemate tolike pare
14.Izadete na spoj s savrsenim deckom i u najljepsem trenutku vi povicete 'Bill' ili ´Tom´ i momak pobjegne
15.Razbijate si glavu zato sto mislite da ste se zaljubili u nekog iz grupe
16.Non-stop 'visite' na internetu i cekate novosti
17.Mrzite ici na najbolje partije u GODINI zato sta Tokio Hotel nastupa i to samo 4 minute
18.Onda se posvadate sa svima zbog njih,i sa najboljom prijateljicom
19.Zivite za dan kada cete ih upoznati
20.I najgore od svega je kad volite i mrzite sve sto i oni ili pojedinac iz grupe,a mrzite jos cure koje oni vole...
21.Pocinjete furati rock,ako dotad niste,i sisate se kao Bill,ili pravite frizuru kao Tom
22.Vise niste poznati pod vasim imenom,nego ste sad ONA KRAVA STO SLUSA TOKIO HOTEL
23.A vas boli dupe za sve i stalno pjevate SCHREI,,,,,ili RETTE MICH


Post je objavljen 31.01.2007. u 17:00 sati.