Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ciara12

Marketing

MALO O CIARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOS ANGELES – Svečana dodjela 19. Soul Train Music Awards održana je u ponedjeljak navečer u studijima Paramounta. Svečanost su snimale kamere, a snimka dodjele priznanja koja se dodjeljuju tamnoputim r"n"b, hip-hop, soul, funky i gospel glazbenicima bit će emitirana 12. ožujka.
Najveći broj nominacija, čak pet, imao je Usher, dok su mu najozbiljniji konkurenti bile pjevačice Beyonce i Ciara, svaka sa po četiri nominacije. No, kako je riječ o događaju koji će tek za desetak dana biti emitiran na televiziji organizatori su se pobrinuli da ne »procure« vijesti o svim dobitnicima nagrada.
No, poznati su dobitnici svih posebnih priznanja, pa je glumcu, redatelju, producentu i reperu Iceu Cubeu uručeno priznanje »Quincy Jones« za cjelokupno dostignuće na području zabave. Usher je dobio nagradu »Sammy Davis Jr.« kao zabavljač godine, dok je istu nagradu kod žena osvojila Ciara.
Svečanost su vodili glazbenik Brian McKnight, pobjednica Američkog idola Fantasia Barrino, glazbenik i glumac Nick Cannon, te Nicole Rithcie, kći Lionela Rithcieja i protagonistica reality showa »Simple Life«.
O tim nagradama odlučuje glasačko tijelo sastavljeno od profesionalaca iz svijeta glazbe, glazbenih producenata, kritičara...
Pored spomenutih imena nominirani su i Alicia Keys, Prince, LL Cool J, OutKast i drugi izvođači, dok su se među gostima i prezenterima našla brojna poznata imena koja nisu vezana isključivo uz glazbu.

Photobucket - Video and Image Hosting

Post je objavljen 31.01.2007. u 16:51 sati.