Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookaleta

Marketing

Nema predaha

Došlo vrijeme gužvi i puno posla ima, tako da se malo manje čitamo. Zato samo nekoliko brzih dojmova i informacija:

- U jednom od zadnjih Vijenaca, Neven Ušumović je roman Vlade Bulića "Putovanje u srce hrvatskoga sna" proglasio zbirkom priča... hm, hm, zbunjen sam, ja sam tu knjigu doživio i pisao o njoj kao o romanu...
- Jako jako me obradovala vijest da kolumne Nevena Jovanovića koje su u rubrici "Noga filologa" izlazile u Zarezu, a s malim odmakom i na Nevenovom blogu, izlaze u knjizi, koja također ima naslov "Noga filologa", a izdavač je Naklada Pelago. Već par godina ova je kolumna moje kultno štivo, pa baš s veseljem očekujem knjigu, a na neki način i ovo izdanje možemo smatrati "blogerskom knjigom", ne?
- Blog-priče su prelomljene i upravo prolaze korekturu. Još malo, pa će se i ta knjiga napokon roditi :-)
- Istrakonov natječaj je zaključen, žiriranje je dovršeno, pobjednici su proglašeni, svim autorima koji su uvršteni u zbirku poslane su obavijesti mailom, a nakon što mi svi potvrde da su tu obavijest primili na znanje, objavit ću rezultate natječaja ovdje. Za sada mogu reći da je od 106 priča koliko ih je stiglo na natječaj, za uvrštenje u zbirku odabrano 29, a njihovi su autori iz Rijeke, Zagreba, Pleternice, Labina, Lovrana, Varaždina, Kaštelira, zenice, Opatije, Darde, Jastrebarskog, Šibenika, Poreča, Nove Kapele i Bjelovara. I ova već šesta Istrakonova zbirka bit će izvrsna! Ovogodišnji se Istrakon, podsjećam, događa od 23. do 25. ožujka.

Post je objavljen 31.01.2007. u 11:13 sati.