Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/postscriptum1006

Marketing

ILLEGAL

You don't even know the meaning of the words “I'm sorry”
You said you would love me until you die
And as far as I know you're still alive, baby
You don't even know the meaning of the words “I'm sorry”
I'm starting to believe it should be illegal to deceive a woman's heart

rekla sam mu. odgovorila sam mu na pitanje iz prijašnjeg posta.
stisla sam zube, skupila hrabrosti, skupila šaku, da ga opizdin ako nešto loše krene i rekla to. nisam direktno rekla one dvije kobne riječi, već sam samo dala kratak i jasan odgovor na pitanje i dok sam čekala onu rečenicu "ja tebe volim samo kao prijateljicu" dobila sam nešto sasvim drugo, nešto čemu se nisam nadala. ne dajte da vas zavara ova kompozicjia rečenice, nije mi rekao "i ja tebe" (nooo way), već mi je zamjerio jer mu to nisam rekla večer prije u živo nego preko poruke.
ne, nisam mu u živo rekla, već preko interneta, a ono, ja ne baratam tim riječima tek tako. kad to nekom kažem, znači da to stvarno mislim. i da sam na njegovom mistu bila bi zadovoljna šta sam to priznala. Ali s druge strane ima pravo prigovarat mi jer preko poruke to ne izgleda kao da nešto znači. kaže da nemam hrabrosti reći mu to uživo. ali imam. mogla bi to. neznam je li to neki iznenadni nalet hrabrosti, ali da smatram da je to pametno i da znam da mi neće reć "pucaj si u koljeno luđakinjo" ili da neće samo produžiti i otići, rekla bi mu odmah sljedeći put kada ga vidim. znači na školskom hodniku. uopće mi ne bi smetalo što su drugi ljudi tamo među kojima su i profesori, ali rekla bi mu. nije stvar u hrabrosti tu. jer hrabrosti imam, ali stvar je ponosa. ono što me uvijek mučilo. dobro, sad je gotovo, jedino što bi me natjeralo da kažem nekom da ga volim je enormna količina alkohola nezdrava za organizam.
ali svaki moj vikend je prožet baš tolikom količinom alkohola da neće bit problema.
ne znam kad...i ne znam gdje...hodat ćemo istom stranom ulice
P.S. znam da ovo čitaš, vjerojatno si i jedini koji ovo čita i nemoj se sad umislit šta te spominjem u zadnja dva posta
P.S.S.e, da i volim te...hahahahahahaha...šta mi možeš, šta mi možeš...volim te, oćeš da ti napišem na školu ili da ti samo kažem u facu ili ništa od toga?...hahahahahahaha...volim te guzice jedna...



Post je objavljen 30.01.2007. u 20:53 sati.