Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/naturaleblond

Marketing

ISPRAVILA SAM FIZIKU!!!!!!

Kao što vidite iz naslova ispravila sam fizikugreedynaughtyyessmijehyesnut Od svih koji su ispravljali sam sam ja ispravila i sad sam tak happythumbupsmokin!!!
Ispravila sam je zahvaljujući Anici zato kaj mi je ona bila... kak da kažem... INSTRUKTORICA. Da ona ide sa mnom u razred i super zna fiziku tak da...

Prošli tjedan mi je bio prilično dobar niš se posebno nije dogodilo osim kaj smo u subotu imali utakmicu. Igrale smo protiv Grofica i znate kaj SPUŠILE SMO!!headbangburninmadblablabang!!!! Katastrofa!!!

Danas u školi osim fizike nije bilo niš posebno osim kaj su me neke osobe jako iživcirale i izbacile iz takta!!! Ali nema veze. E sad sam iz fizike ispravila zadatke a teoriju ispravljam tek sljedeći četvrtak!!! Jedva čekam. Ali opet trebam učit, JOJbang! aLI DOBRO KAJ SE MORA MORA SE.

E da znate kaj u subotu opet imamo utakmicu, brijem da igramo dvije utakmice. Nadam se da nebumo opet izgubile.

E da i znate kaj sam vam zaboravila reć!?
Imam neku gadnu upalu grla! Groznoheadbangmadburninmad
E sve me boli do ispod pluća nesmijem se ni nakašljat. Ali idem u školu to me tek danas počelo bolit možda mi do sutra bude bolje. A i ak ne bude ja ću ić u školu zato kaj nesmijem propustit ništa ama baš ništa.
A pogotovo ne matku i hrvatski. Sad radimo neka nova sranja pa onda da ne moram mučit jadnu Anicu da mi sve objašnjava. eeknutnaughtymouthwashgreedypuknucu

I kaj da vam još žlabram?? Nemam više niš tak posebnog!!
mahhrvatskapartysmokinwavezalivenzijevnjami
PA-PA LJUDI MOJI OSTAVLJAJTE MI JOŠ UVJEK ONAK PUNO KOMENTARA KAK VI ZNATE
PUSE SVIMA OD DOROTEE!!!

Joj pardon ja sam vam neš zaboravila reć!!! A jesam smotana!!
Znate bila sam vam u nedelju u nekoj šumi!! Da opet ali ovaj put se nisam izgubila bila sam na "obiteljskom izletu"!! Joj kak to glupavo zvuči. Bilo mije super. Šetali smo se od 3 do pola 6.

EVO TO JE TO SIGURNO VIŠE SE NIČEG NEĆU SJETIT!!!
PUSE JOŠ JEDNOMkisswinkyeseekmahwavehrvatskazujozijevzalivennutnaughty

Post je objavljen 30.01.2007. u 20:12 sati.