Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aknes

Marketing

...........oh well imagine ;)..........

Heh!

Čvrsto se držite svojih stolica ukoliko sjedite ili se čvrsto držite svojih stopala da ne padnete. Jer eto ja odlučila napisati novi post.

Zašto sam to odlučila ni meni nikako nije jasno! Sjećam se svojih mladih dana kada sam nakon svake zanimljive zgode, u mom tada mladenačkom životu, ponovno započinjala pisati dnevnik…. I to uz karakterističan uvod….

„Znaš dnevniče jako mi je žao što ti nisam toliko dugo pisala, ali stvarno se ništa nije dogodilo u mom životu, i dalje mi se sviđa X, najbolja prijateljica mi je Y, ne podnosim Z. Ali znaš šta se danas dogodilo….. X me pogledao i nasmiješio mi se…. Od sada cu ti svaki dan pisati…“

Ha, ha… e to su bila vremena…. It's ok ;) Sad se neću ispričavati nikome. Nisam pisala jer jednostavno nisam imala vremena. Na net sam odlazila čisto istraživački kada sam pisala neki seminar, slala mailove ili čavrljala sa zanimljivim mi ljudima na msn. ;) Jednom riječju nisam imala vremena.

A šta se u mom životu promijenilo od tada?! Pa hm, ništa posebno. Trenutno sam sretna, ali neću biti za kojih pola sata kad budem pogledala na radni stol i skužim koliko toga moram naučiti za nadolazeće ispite…. Ali eto… nije to tek tako studirati, zar ne studenti? U međuvremenu sam imala best time of my life. ;) U 2 tjedna bila sam u 4 države i bilo mi je malo je reći predivnofantastičnokrasnoneponovljivonajboljeprezabavnopreuzbudljivoprejebeno! ;) I opet je malo reći WANNA GO BACK TO THAT PLACE! ;)



Donosim vam malo dubokog snijega kad ga već nema! ;)


Prvo sam malo skijala u susjednoj državi ;) I iako sam bila na mnogim skijalištima s rukom na srcu, čiste duše izjavljujem da je na Jahorini zakon skijati. A kakvih tek skijaša ima…. Ljudi su tako susretljivi…. A dečki slatki i još skijaju… ;)

Za doček Nove godine, koji je mom društvu i meni trajao od 29.12.'06. do 2.1. tekuće godine, bilo je neopisivo. Mislim da ću se svake sekunde sjećati još dugo dugo. ;) Otkrit ću vam jedan mali malecki detaljčić…. U ponoć me poljubilo muško…. Znači tekuća godina bi trebala biti sretna ;)

Onda sam po staroj dobroj tradiciji koju imam vec 7 godina išla na skijanje sa fenomenalnom ekipom. ;) E tu sam gotovo svo vrijeme vozila board. I tu su dečki slatki, samo su nekako smiješni i smotani i imaju presmiješan jezik ;) dečko se kaže hlapec, piletina kuraci, piće napoj ;) he he ;)

I sada u ovom današnjem vremenu, sviđa mi se jedan mali…. Uvukao mi se pod kožu… Ali ne želim više ništa reći…

Znam da više nisam tako popularna jer su se sada pojavile neke poznate face. Možda da ja napravim svoj show, da si dignem rejting?!? Ma nea šanse…. Moj život je moj….samo moj…….. hehe…. Dosta sprdnje… :)

Do mog idućeg javljanja…. Budite dobri, lijepi i pametni…. Znači budite kakvi jeste ;)


Post je objavljen 30.01.2007. u 11:54 sati.