Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bilojednomukuhinji

Marketing

jaja "casino"

Ostanimo još malo uz jaja i pripremimo nešto što u kockarskom svijetu zovu
jaja "casino"
Tvrdo kuhana jaja narežite na polovice pa izvadite žumanjke. Fino iskošite slane ribice, pomiješajte sa žumanjcima, protisnite kroz sito pa pjenasto izmješajte s maslacem, Worchesterom, solju i paprom. Dresir vrećicom puniti jaja i odozgora ih ukrasiti kavijarom, s kojim ne treba pretjeravati. Jaja se serviraju na podlozi od francuske salate, a za ukras koristite se zelenom salatom i rotkvicom izrezanom u obliku ruže.
( 2 jaja, 2 manje konzerve slanih ribica, 10 dag maslaca, Worchester, sol, papar, francuska salata)
Naravno suhi pjenušac, šampanj ili lagano bijelo vino.


Post je objavljen 29.01.2007. u 23:35 sati.